Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální měřič úhlů

Od: krtek6 odpovědí: 11 změna:

Brý večír.:)

Tak si tak zase jednou brouzdám po Alieexpresu a přemýšlím jaké drobnosti a nářadíčko do dílny bych si objednal. A v minulosti jsem měl v merku digitální měřič úhlů, který se u nás prodává někde kolem 1000-1200,- . Tak jsem si na to vzpomněl a našel prošel jsem nabídku čínských. Má někdo z vás zkušenosti s tímto druhem sortimentu z Aliexpresu? Zatím jsem si tam vždycky bral takové drobnosti, u kterých nebylo moc co zkazit a mám s nimi dobrou zkušenost. Je to čistej aušus nebo je to na to domácí žvýkání akorát?

aliexpress.com/...

budu rád za vaše postřehy... *pivo*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi tak - mám nivelační úhloměr (tu kostku) od unimaxu. Šlape jako hodinky, jen cena byla vražedná, přes patnáct kil... Pokud to chcete za pár korun, jen orientačně, tak bych asi zvolil aplikaci v mobilu. Stejný výsledek zadarmo. Jen trošku diskomfort ve velikosti, absenci magnetů a samozřejmě přesnosti. Mobil sebou taháte asi furt, proč k tomu nosit další krám...

krtek6
hodnocení

tak zrovna unimax je jeden z těch obchodů co mi přijde, že má nakombinovaný věci aušuš i kvalitní..záleží asi co přesně člověk hledá... já právě zatím nezjistil, co je u těchto výrobků alfa a omega kvality..protože všechny ty kostky vypadjí jak za 200,-

Je fakt, že jsem to nekoupil, ale dostal...*smich*. Přítelkyně zjistila, že na YT čumím na Krásenskýho a ten tu značku těžce prosazuje. Takže dárek. Nepopírám, že s tím jsem spokojen...

krtek6

taky ho sleduju :) ale tohle tam neprosazoval ..třeba letos od Ježíška dostaneš tričko "Párxsajt klan" *smich*

vasubw
hodnocení

0x
Zdravím, koupil jsem si 8 druhů závitníků z Aliexpressu, na plast jsou ok ale na ocel ne, koupil jsem si nářadí, to vypadalo i dokonce kvalitně, zatím je ok, koupil jsem si vodováhou a samozřejmě že úplně vyhozené prachy, kámoš si koupil digitální supleru a taky prý o 0,8mm měří špatně, tak nevím jestli zrovna toto bude vpořádku. (Klidně ze začátku může měřit dobře, ale po krátkém čase to je úplně na vyhození) no to jsou moje zkušenosti, sem tam když se mi něco zalíbí tak si to tam také koupím, spoustů prodejců v ČR dělá dropshipping a tyto věci z Číny s 4x násobným předražením tady prodávají, asi záleží od jakého výrobce to je. Ale zrovna ten digitální úhloměr mi nepřijde o dost levnější, Parkside seženete do pár stovek a na Ali je taky za podobnou cenu. Hezký den
krtek6
hodnocení

tak zrovna šupleru mám taky z aliexpresu...a na to co s tím měřím nepozoruju nějakou vadu...nemám to ani s čím porovnat.. jako ten uhloměr se musí samozřejmě nějak zkalibrovat...ale já si právě myslím, že ten za 1000,- a toten za 200,- bude stejný...a parkside fakt ne...

hodnocení

0x

Pokud to hodláte používat místo vodováhy k tomu, abyste pověsil poličky na zeď relativně rovně, tak to určitě stači. To je ale asi tak max, co od toho můžete čekat

krtek6
hodnocení

ne ne...spíš jako kontrolu kontroly...viděl jsem, že tím třeba kontrolují úhel natočení kotouče na stolní pile...připlesknou to tam, natočí 90° nebo 45° a pak to zkontrolují železním zámečnickým uhelníkem...jako určitě s tím nechci nic měřit na setiny mm nebo minuty stupňů

Stolařské mašiny jsou můj obor, takže věřte, že tímhle to fakt nenastavíte. Tedy pokud se bavíme o stroji na přesné řezy, kdy děláte třeba spoj na 45° Pokud to chcete na špicování tyček k rajčatům, tak to vyhoví

hodnocení

0x
Digitální úhloměr i sklonoměr mívají pravidelně v Lidlu za 299. A pokud se vám nebude zdát, můžete ho vrátit.

hodnocení

0x

A čo tak vyskúšať aplikáciu na telefón,ak ju telefón podporuje:

play.google.com/...

play.google.com/...

play.google.com/...

play.google.com/...

play.google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside výrobce

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]