Nejste přihlášen/a.
Vím, je doba podzimu a rosí se okna ale řeším trochu něco jiného. Řemeslník při montáži střešních oken nenamontoval zateplovací sady, které k oknuům byly, že prý stači vata kolem oken zevnitř. Já to fakt v té době netušil, neznal jsem to pořádně. Potom jsme mu pomohl pomáhal pokládat plechy na střeše, což měl zaplacené také.
Teď řeším, že se mi rosí hlavně rámy oken. Střešní okna jsou trojskla a samotné sklo se rosí jen velice málo a to v ložnici, kde pod ním není radiátor. V koupelně se sklo nerosí skoro vůbec a to množství ani není takové, že by stékalo.
Co teď? dá se to nějak vyřešit? Musím sundat plechy a dolepit třeba silnejším XPS kolem rámu? protože ty sady jsem vyhodil ... (Vím, jsem debil)
Tento řemeslník mi pár věcí ještě nedodělal (2 roky) peníze jsem mu dal.
Myslíte, že bych to mohl řešit přes právníka? Veškerou domluvu mam na messengeru, co udělá, jaké práce, za kolik atd.
Pokud to tedy podělal, postup práce atd. Tak by to měl napravit předpokládám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.