Dobrý den, máme asi 10let starou kuchyň. Chtěl bych se poradit, jestli by místo části kde jsou nyní dvířka a uvnitř odkládací prostor, šla dát myčka na nádobí? Vnitřní rozměry prostoru jsem naměřil šířku 56.5cm, výšku 69cm. Děkuji
Proč by to nešlo, máme to zrovna tak. Někdo však musí vyklidit skříňku, vyndat regál a odmontovat dvířka. Prostor na nádobí mi nechybí, protože v myčce neustále nějaké nádobí je, buďto čistí nebo špinavé.
Důležité jsou rozměry myčky,né té vaší skříňky. Budete potřebovat za myčkou připojit přívod vody,elektřiny a odpadu. Pokuď není příprava na myčku ve zdi,bez demontáže celé spodní části kuchyňské linky,si to nedovedu představit...
Myčky i pračky prodávají jako buď volně stojící nebo vestavné. Zajděte se na ně opodívat v reále, s rozměry a fotkou v mobilu. Vestavnou místo fochu a dvířek, v pohodě vyberete. Dáte řeč s prodavačem a pak levněji vyberete na Heureka.cz.
Spíš se to dělá tak, že se skříňka vytáhne a použijou se jen dvířka. Další důležitý údaj je hloubka, k tomu navíc připojení vody a odpadu, taky je potřeba najít prostor.
Dobrý den, napravo od té skříňky asi 2m je ele.sporák 3fázový, odtamtud by mohla jít natáhnout 1F zásuvka? Voda a odpad je asi 1.5m od skříňky, tam by se to snad taky mělo dát rozbočit? Vše by se mohlo natáhnout za linkou kde je asi 10cm mezera? Chtěl bych si to udělat postupně celé sám, tak se ptám. Děkuji
Dobrý den, ještě jsem měřil hloubku skříňky a ta je 43cm, pak prostor za linkou je asi 10cm. Jinak máme ještě možnost místo šuplíků, ty jsou 36.5cm široké, to se asi ani nevyrábí? Pak místo pod dřezem, ale tam se to podle mě taky nevejde. Jak to teda řešit? Děkuji
Pokud nechcete upravit kuchyňskou linku tak, aby se tam vešla vestavná myčka nádobí, nebo samostatně tojící myčka nádobí...
Pak hledejte v sekci "stolních" myček. Tuto myčku můžete jak vestavět tak ji jen postavit na kuchyňskou linku. Rozměry má cca polovičkí proti klasické myčce, ale logicky se do ní vejde jen (max.) cca 1/2 toho co do "velké" myčky. Něco za něco.
Já tam tedy vidím dost problémů, i když řešitelných. Dejte foto levé vnější strany té skříňky, jak jsou ty police. Když tu skříňku jen demontujete, nebude pracovní deska viset ve vzduchu?
Myčky mají typicky buď 45 nebo 60 cm na šířku. Tak se podle toho zařiď, vyndat tu svislou desku? Pod linku se vejdou jakékoliv volně stojící myčky, na tu vestavnou asi neseženeš přední dřevěný panel ve stejném dekoru, jako máš stávající
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.