Nejste přihlášen/a.
Jak to asi bude, když se odstěhujete z bytu jinam, Váš byt převezme někdo a ten se přihlásí k plynu v tomto bytě.
Zkuste zavolat na Innogy, že se stěhujete, třeba na konci ledna, jak v tomto případě postupovat
Milá Karolíno, já Vám jen sděluji, že i Vy se můžete odstěhovat z rodného domu,, třeba na stáž do Anglie. Smlouvu pak musí uzavřít třeba syn, či dcera, do té doby, co se vrátíte.
Nebo snad budete platit plyn, když studujete v cizině?
Ale za zkoušku telefonem to stojí. Jen si pište na papír drobné poznámky, co jim sdělujete, Třeba že od tohoto data kam a podobně, abyste jednou nesdělila, že jedete na západ a pak ny východ.
Vždy se najde řešení.Nebo že jdete bydlet k milenci?
Jak se to říká? Chytrému napověz, hloupého nakopni. Dobrá rada, dobře napsáno, ale tazatelka nezapřemýšlí a rovnou to zamítne. Napověda nestačí... Asi to potřebuje nakreslit.
Jo... na tohle je Innogy expert. Člověk si musí hlídat termíny a případně včas vypovědět (i za cenu toho, že případně zůstane u stejného dodavatele). Pokud nemají výpověď automaticky prodlouží smlouvu na dobu určitou a za předčasné ukončení je penále.
Mně to takhle udělali v září... najednou zálohy o 150% vyšší než dosud. Volal jsem na zákaznickou linku, dohádal se s nimi, že podle VOP by podstatné změny měli oznamovat předem a že si myslím, že změna produktu (ten co jsem měl už nenabízí) za jiný je dle mého dostatečně velká změna aby se na to vztahovala klauzule z VOP. No nakonec to dopadlo tak, že mi nabídli jiný produkt s nižšími zálohami, ale stále je to podstatně víc než jsem platil původně.
Jsem poučen a budu si hlídat termíny kdy končí smlouvy, aby nedošlo k automatické prolongaci.
MUSITE pouze umrit. Vse ostatni muzete paniKarolino.
Hlava je to, co nas, homo sapiens limituje.
Ps: musela platit 400Kč až do roku ...No musela, to jste si přeci dobrovolně ve smlouvě sjednala, to máte napsané přímo ve smlouvě co jste podepsala, nikoliv někde skrytě v obchodních podmínkách, nebo se pletu? nehledě k tomu, že možností obejít takové u jednání je spousta, Ale když vy máte v hlavě blokaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.