Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslo smlouvy

Od: julie odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Je zde někdo, kdo má smlouvu na plyn u Innogy? Kde lze na vyučtování nalézt číslo smlouvy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Smlouva číslo nemá. Jen identifikační číslo zákazníka a také číslo odběrového místa. *palec* Schválně jsem si vytáhla tu z minulého týdne. A je to tak, jak píšu.

doplněno 08.11.23 18:25:

Já mám moc dobrpi zkušenost s chatem on line. Najdete ho na stránkách Innogy, vpravo naskočí zelená kulička. Všechno řeším takhle. Napište a počkejte, za chviličku se ozvou. Když řeknete své číslo, pak se domluvíte velice rychle a k oboustranné spokojenosti. Má zkušenost.

julie
hodnocení

Děkuji :) Chystám se zaslat tzv. nesouhlas s prodloužením smlouvy. Na formuláři jako číslo smlouvy uvedu to zákaznické číslo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]