Zdravíčko! Předevčírem jsem štukoval svůj první strop. Co si budem, práce nad hlavou je na ho..o Oproti stěnám, které si troufám tvrdit, že mám luxusní (jako kutil a amatér), ten strop není úplně v TOPu, ale lépe to prostě nahoře nedokážu. Je to nataženo plošně v rovině, to ano, ale sem tam je nějaký kocour od hladítka, občas jde velmi slabě vidět napojení tahů a tak... Jak to schne, vypadá to o něco lépe, ale hladké jak ty stěny to nemám. Myslíte, že dvě, tři vrstvy malby toto pak schovají? Možná to moc hrotím, ale já to vidím, jelikož jsem to dělal sám
Dovolím se ještě vrátit k otázce. Koukám stále na ten strop a nelíbí se mi to. Myslel jsem, že bych zkusil hodně hustou barvu, nevím co by to udělalo. No ale pak jsem narazil na Devoskyt na váleček. Co myslíte, kdybych to natáhl tím, nějakým jemným válečkem a nechal to tak... Nedělal to někdo? Nevíte jak by to mohlo dopadnout? Hrubší struktura mi asi vadit nebude, když to bude v celé ploše.
krtek6
sprav to celoplošně sádrovou štěrkou ...ničím jinám to neschováš
Tak to zkuste a dejte vědět, zdali se Vám to líbí...
norman
Zkusím, v příštích 2-3 týdnech. Koukal jsem na nějaká videa a práce s vlastně jakoukoli stěrkou nevypadá tak složitě (jako štukování). Každá se asi dá nanést válečkem a to uhlazení dlouhou "špachtlí" nevypadá tak brutálně složitě. No a dá se zbrousit, když na to ve finále přijde. Zkusím si to na jedné stěně (ještě jich pár mám) a kdyžtak se vyprdnu na nějaký štuk, který se mnou nekámoší
Tož místní profíci ze mě musejí mít pr.el, ale kyž já si to chci udělat sám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.