Nejste přihlášen/a.
Jasně, rozřežeme kompresor abychom ho namazali, tím nám unikne chladivo pak to zavaříme, zapájíme a následně vyhodíme jako nefunkční..
Kompresor trvalo ide = viac moznych pricin :
- pokazeny termostat
- poskodeny kompresor, nevie dodat potrebny tlak
- ciastocny unik chladiva z okruhu
- poskodene tesnenie a prienik tepleho vzduchu do chladnicky
Po 10 rokoch by som kupil novy spotrebic, ak je zavada naozaj v kompresore, jeho vymena je draha a doma to nespravite (vakuovanie okruhu, napustanie predpisanym chladivom).
"Mám 100chutí tam dát olej Selenia 5W40. A vyměnit pístní kroužky. Pak zas pojede jak za mlada"
Kam ten olej chcete nalít? Jak se dostanete k pístním kroužkům? Pokud rozřežete nádobu kompresoru, jak to pak chcete zase dát dohromady? Jak a čím naplníte chladící systém?
Tak pokud nejste troll, tak si něco zjistěte o chladicí technice. Pak Vás takovéhle pitomosti nebudou napadat .
Mimochodem - horký komresor je znamení, že systém funguje tak, jak má a pístní kroužky jsou v pořádku (ale to určitě víte ).
Jistěže to jde, opravit se dá všechno, ale za jaký peníz...10let starou lednici bych vůbec neopravovala- vyjde to draho.Připlaťte si pár korun a máte novou a s menší spotřebou el.
Jak kterou, já měl Westfrost, zlobila tak se koupila nová, pak mi opravář řekl chyba, nejspolehlivější lednice, stačilo vyměnit termosta. Lednice jela 25 let ne-li déle. A takovou lednici dnes nekoupím. 2 kompresory a ten obsah to se dnes nevidí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.