Zdravim. Prosím ví někdo co je to? Koupili jsme v zahraničí byt a když jsem uklizela, našla jsem v rohu kuchyně tyto “ kupičky”. Vůbec nevím co to může být, ví někdo? Je to vždy jen v rohu. Napadlo mě, v bytě je vlhko, nemůže to být ze dřeva? Možná je to blbost, nevím. Modlím se, aby to nebylo něco vážného…
Tak to se budeš muset zeptat prodávajícího, ten ví, kde to je, co to je, a možná má i lepší foťák, protože z té fotky nejde poznat nic než že to je hnědé
A kdepak se ten byteček nachází? To je klíčová informace pro fundovanou radu.
okolik
SPU, přesně jako vždy. Minimum informací a křištálové koule rozebrány.
Co by to mělo být vážného?
simona
Dobrý den, Střední Amerika. Je tu vlhko, píšu předem. Je to vždy jen v rohu kde jsou třeba skleničky. Přijde mi to zvláštní a když hledám, nic nemohu najít.
spu
Tak můžou to být třeba jedové návnady na místní hmyz. Já bych klepl u sousedů a svěřil se s touhle záhadou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.