Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to v kuchyni?

Od: simona odpovědí: 7 změna:
Zdravim.
Prosím ví někdo co je to? Koupili jsme v zahraničí byt a když jsem uklizela, našla jsem v rohu kuchyně tyto “ kupičky”. Vůbec nevím co to může být, ví někdo? Je to vždy jen v rohu. Napadlo mě, v bytě je vlhko, nemůže to být ze dřeva? Možná je to blbost, nevím.
Modlím se, aby to nebylo něco vážného…

Co je to v kuchyni?
Co je to v kuchyni? #2
Co je to v kuchyni? #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bapp
hodnocení

1x

Tak to se budeš muset zeptat prodávajícího, ten ví, kde to je, co to je, a možná má i lepší foťák, protože z té fotky nejde poznat nic než že to je hnědé

simona
hodnocení

Díky za vaši milou radu.

spu
hodnocení

0x

A kdepak se ten byteček nachází? To je klíčová informace pro fundovanou radu.

okolik

SPU, přesně jako vždy. Minimum informací a křištálové koule rozebrány.

Co by to mělo být vážného?

simona
hodnocení

Dobrý den, Střední Amerika. Je tu vlhko, píšu předem. Je to vždy jen v rohu kde jsou třeba skleničky. Přijde mi to zvláštní a když hledám, nic nemohu najít.
spu

Tak můžou to být třeba jedové návnady na místní hmyz. Já bych klepl u sousedů a svěřil se s touhle záhadou.

Taky mě napadlo zda to nebudou nějaké návnady proti hmyzu. Zeptala bych se místních /sousedů/ třeba to mají také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]