Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka teče z neznámé hadice

Od: jandurdil odpovědí: 5 změna:
Dobrý den máme doma myčku od známého z elektra údajně po servisu nebyla nová myčka značky Electrolux už delší dobu nám myčka teče ale nevěděli jsme proč nebylo to pravidelně někdy víc někdx mín někdy udělala třeba 3 mycí cykli někdy ani jeden. Po dlouhé době jsem vypozoroval odkud teče a nevím k čemu to tam dole je ale ze spod jsou vedené z obou stran u dvířek černé hadice které nemaji konec. Tak jsem ty konce ucpal jelikož to znich teklo docela hodně viz foto. A teď to pro změnu teče kolem na více místech. Netušíte někdo kde může být problém? Vkládám fotky značky a problému.
Myčka teče z neznámé hadice
Myčka teče z neznámé hadice #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já dal myčku na "stojan" mezi dva stoly, pod něj noviny a čekal.

Na novinách je krásně vidět, kam první kapka ukápla, pak se vezmou brýle, velké světlo a zespodu se kounu, kde visí další kapka.

Krásně ze stoličky v pohodlí, sledujete spodek myčky.

Z malé fotky, na velké obrazovce nevidím, kde je kapka vody.

111®
hodnocení

0x

vysušit, dát pod hadice samostatné hadry a sledovat, to vás nenapadlo? Věštit neumíme..

xxxx
hodnocení

Asi jste si nepřecetl co jsem pasal nevím co mi má hadr pomoci k tomu abych zjistil proc to teče z těch hadic

111®
hodnocení

0x

hadr zjistí KDE a pak teprve vy PROČ

hodnocení

0x

Vidím správně černou hadici a z ní teče voda?
Kam vede druhý konec?

Myčka teče z neznámé hadice #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]