Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak reorganizovat vestavěné skříně

Od: empi odpovědí: 6 změna:
Zdravím,
mám v paneláku v předsíni vestavěné skříně. Ukládám do nich čisticí prostředky, nářadí, lékárničku, menší spotřebiče jako žehličku a pod.
Jsou vedle sebe, rozdělené sololitovou deskou.
V každé jsou police od vrchu dolů.
Problém je v tom, že police jsou hluboké (cca 55 cm, stejně tak na šířku).
Chci využít každý volný prostor a tak mám věci naskládané samozřejmě i vzadu v policích. Ovšem když něco potřebuju zezadu, musím vyskládat předek, abych se tam dostala.
Čímž vzniká i neustálý nepořádek, protože některým línějším jedincům se věci zpět dozadu nechtějí vracet, tak je pohodí jen tak na kraj.
Potřebovala bych nějaké praktičtější řešení, ale nic mě nenapadá.
Jsem pro jakoukoliv reorganizaci a přestavění vnitřku - zrušit police a dát jiné, spojit skříně atd. atd.
Má někdo představu a nápad, co s tím?
Děkuji.

Jak reorganizovat vestavěné skříně
Jak reorganizovat vestavěné skříně #2
Jak reorganizovat vestavěné skříně #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tie skrine si pamataju este Gustava Husaka, stare, obite, hore nevkusny magnet drzi dvere, cele by som to zrusil a postavil znova, bud tam dat zasuvky alebo vysuvne drotene kose. Pri upratovani potom zistite, ako aspon polovicu tych veci mozete vyhodit a hned bude lepsi poriadok.

spu
hodnocení

2x

Výsuvné police

aaa
hodnocení

2x

Polovinu věcí vyhoď, stejně je nepotřebuješ. Jsou na nic a zabíraj místo. *pivo* Vím o čem mluvím. minuloý týden jsem s maminou vyhazoval věci po její mamce. Takovou veteš, co tam měla jsem neviděl. A ničeho se nechtěla vzdát. Nakonec to vylítalo do kontejneru a na skládku. Nemá to cenu to skladovat. Nyní bude uklid u nás v bytě a vylítá toho taky dost. Šťastnou ruku a hlavně toho nelitovat. *kafe*

hodnocení

0x

Sezonní věci dávat nahoru na police a všude jinde nechat udělat celovýsuvné šuplata. Pak je krásný přehled po celém šupleti. Stejně, jako se to dělá v kuchyních.

Ale když už se budou dělat šuplata, asi by nebylo od věci nechat udělat komplet nový skříně. Protože z těch původních by tady zbyl jen korpus a ten je dělaný z nějakých hranolů, kam by se pojezdy na šuplata dost blbě šroubovaly.

hodnocení

0x

Já bych volila cestu nejmenšího odporu a nejmenších nákladů. V IKEA průhledné velké krabice a také drátěný program, který se zavěšuje zespodu na polici. Není hluboký, ale na malé věci ideální.

doplněno 04.11.23 17:52:

Jako na truc nemohu obrázek najít. Třeba se někomu podaří.

doplněno 04.11.23 17:55:

Našli, našli, mojí rádcové. Takových zařízení jsou spousty. Do skříně, plošší do kredence, do lednice. Závesný koš

@babkazov závěsný úložný košík...

Jak reorganizovat vestavěné skříně #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]