Nejste přihlášen/a.
Polovinu věcí vyhoď, stejně je nepotřebuješ. Jsou na nic a zabíraj místo. Vím o čem mluvím. minuloý týden jsem s maminou vyhazoval věci po její mamce. Takovou veteš, co tam měla jsem neviděl. A ničeho se nechtěla vzdát. Nakonec to vylítalo do kontejneru a na skládku. Nemá to cenu to skladovat. Nyní bude uklid u nás v bytě a vylítá toho taky dost. Šťastnou ruku a hlavně toho nelitovat.
Sezonní věci dávat nahoru na police a všude jinde nechat udělat celovýsuvné šuplata. Pak je krásný přehled po celém šupleti. Stejně, jako se to dělá v kuchyních.
Ale když už se budou dělat šuplata, asi by nebylo od věci nechat udělat komplet nový skříně. Protože z těch původních by tady zbyl jen korpus a ten je dělaný z nějakých hranolů, kam by se pojezdy na šuplata dost blbě šroubovaly.
Já bych volila cestu nejmenšího odporu a nejmenších nákladů. V IKEA průhledné velké krabice a také drátěný program, který se zavěšuje zespodu na polici. Není hluboký, ale na malé věci ideální.
Jako na truc nemohu obrázek najít. Třeba se někomu podaří.
Našli, našli, mojí rádcové. Takových zařízení jsou spousty. Do skříně, plošší do kredence, do lednice. Závesný koš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.