Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít rozvodovou elektroskříň?

Od: snxkxkd odpovědí: 9 změna:
Ahoj, jak mám prosím otevřít tuto skříň? Mám od elektrikáře i tu kličku, ale prostě mi to nejde ♂ Dostanu tu kličku jen do polohy vuz.foto ..
Děkuji za radu

Jak otevřít rozvodovou elektroskříň?
Jak otevřít rozvodovou elektroskříň? #2
Jak otevřít rozvodovou elektroskříň? #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Klička je ti nanic u ESTY (tvůj rozvaděč).

Zde je pouze plastová klika a uvnitř má dutinu na FAB vložku.

I ta tam v klice není. Jinak by to to nešlo vyháknout k sobě a otočit.

...

Klika víc nejde. Myslím, že by měla být o 90stuppňů, tedy přesně vodorovně.

Taky mohl selhat plastový mechanismus táhel, že ho někdo neopatrným otevíráním zkur*il.

Chodí pohyb kliky volně?

Jak otevřít rozvodovou elektroskříň? #4
Jak otevřít rozvodovou elektroskříň? #5
dndkdk
hodnocení

No mel sem ho pred cca 3ma mesicama otevreny a ted uz to nejde. Klika chodi volně bez problemu ale do 90ti stupnu ju nejde dat ( nechcu na silu )
A chci si udelat prubezny odpovet elektřiny proto tam chci

hodnocení

0x

To vypadá na skříň s nožovými pojistkami! Proč do ní chcete lézt, jako laik..?!?! Vždyť tam nic nesmíte dělat, přijdete k úrazu...případě i někdo jiný...a jako odborník byste se takto neptal..

Nebo je to jinak? Třeba elektroměrová?

To zrovna u Esty nejde moc poznat. Dělají obě. S elektroměrem a DIN jističema pod plexi s plombou nebo 3 nožovky s žehličkou.

Ale na nožovky je spíše čtvercová širší. Nožovky i s přepážkama mají odstupy od sebe.

sasa*

Pravda pravdoucí, asi lezeš do jiné skříně! Až jí někdo šikovnější otevře vyfoť nám vnitřek, prosím.

petrm
hodnocení

0x

Co se tu řeší? Tazatel neví, kde má elektroměr a hledá ho?

sasa*

Umíš číst? Že se ptáš co řeší? Zkrátka máme podezření(dokud to nevyfotí), že se chce hrabat v nožových pojistkách

pro dům a nemůže se tam dostat...

petrm

To se tazatel podepisuje pod různými nicky? Vidím jen dotaz "mám kličku a nemůžu se tam dostat" , ale nevidím nic o tom, proč se tam snaží dostat. Jestli se snaží dostat do rozvodné skříně v bytovém domě, tak je to jen dobře, že se tam nemůže dostat. Nebo chce celý dům odpojit?

spu

Chce si udělat odpočet. Doporučuji zevrubně vše znova přečíst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]