Dobrý den, nevíte prosím , kdo navrtá háčky na balkoně u zábradlí (blízko). Měl by to být někdo ( hodinovy manžel, řemeslník) Domažlic nebo Horšovského Týna. Můžete napsat odkaz (třeba) na stránky(kontakt).Děkuji
Fajne. Ovšem hned druhý odkaz - Extra Services, nějaká frenšíza pro hodinového manžela. Za pouhých pět litrů ročně mi seženou kšefty po celé Evropě, zajistí mi výdělek stotřicet litrů.... To je ovšem síla.
spu - k Vaší poznámce na mou adresu v již odstraněném dotazu. Ztrácím čas s radou a potom zjistím, že příspěvek je nahlášen pro porušení pravidel. To jsem se mohl raději dívat z okna .
spu
To vaši neomalenost neomlouvá. Doufám, že jste byl správcem alespoň ostře pokárán.
Potřebuji někoho kdo přivrtá háčky na šňůru na prádlo , mělo by to být blízko zábradlí, existuje nějaká firma která by to udělala, měl by to být někdo z domažlicka nebo horšovskotýnska ( na internetu je nenajdu jsou -zdaleka proto píšu sem). Děkuji moc za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.