Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím , kdo navrtá háčky na balkoně u zábradlí (blízko). Měl by to být někdo ( hodinovy manžel, řemeslník) Domažlic nebo Horšovského Týna. Můžete napsat odkaz (třeba) na stránky(kontakt).Děkuji
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
berger*
Fajne. Ovšem hned druhý odkaz - Extra Services, nějaká frenšíza pro hodinového manžela. Za pouhých pět litrů ročně mi seženou kšefty po celé Evropě, zajistí mi výdělek stotřicet litrů...
. To je ovšem síla.![]()
ben®
spu - k Vaší poznámce na mou adresu v již odstraněném dotazu. Ztrácím čas s radou a potom zjistím, že příspěvek je nahlášen pro porušení pravidel. To jsem se mohl raději dívat z okna
.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]