Dobrý den. Zvažuji změnu dodavatele elekt.jsem u čez a topím TČ.čez drží cenu dost vysoko.nemate nekdo podobný problém?dnes je tech dodavateli spoustu a ja nevím,centropol,mnd,eon.každej samozřejmě vychvaluje to své a ostatní haní tak je težké vybrat.za případné rady velice děkuji. S pozdravem Petr.
Určitě vyberte tu nejlevnejší podle mnoha srovnávačů.Poté krach dodavatelské ffirmy,podobně jako Bohemia Energy.Poté Přechod k ČEZu a zaplattíte jako nový zákazník 3x více.Přeju hodně štěstí.Já jsem zákazník ČEZu od jeho vzniku.Dříve VČE.
Dokud změnu opravdu neprovedete, lepší cenu vám nedají. Má osobní zkušenost poslední měsíc. A vlastně i dlouhodobá. Stejně je to s mobilními operátory. Pokud platíte včas, odejít vás nenechají. Nesmíte se bát. Změňte dodavatele a lepší cenu nabídnou sami ještě v době, kdy lze vzít přechod zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.