Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podhled otvor pro svetlo

Od: dean® odpovědí: 6 změna:
chlapi poradte mi prosim, jak tohle vyresit.
to, ze neumim merit vim, ale potreboval bych poradit, jak upravit otvor viz obrazek.
jasne, ze zkopiruju ten otvor na druhe pulce, ale jak mam vyresit tu vzniklou diru? svetlo mi to cele nezakryje... vim, ze je to prasecina...
diky moc

Podhled otvor pro svetlo

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Narezete si dve dosticky alebo pruzky sadrokartonu tak, aby ste ich vedeli strcit na plocho do diery, potom prstom drzite, kym chytite skrutkou jednu stranu, potom druhu, druhy pruzok tak isto. Stred vyplnite nahrubo vyrezanou zatkou zo sadrokartonu, okolie sa pretmeli.

31.10.23 13:00
hodnocení

díky moc

Tu mate postup, cca od 4 minuty :

nickys
hodnocení

0x

Fakt se někdo na tohle musí ptát?

Ono jinak je to zprasený celý. Mezera mezi deskama velká, nesražené hrany, přetažené šrouby.

hodnocení

sorry delam to poprve a v domacich podminkach, ono to půjde:)
nickys

Jasněže to půjde, ale ty šrouby nepřetahovat, jinak tam jsou k ničemu, když protrhnou ten papír. Hrany srazit, tak jako je to na kratší straně neřezané nové desky. Taky jsem amatér a nedělal jsem to vždycky správně, Ale tohle je asi minimum nutného dodržet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]