Nejste přihlášen/a.
Rozbil jsem skleněné dveře spr. koutu zásuvné. Hledal jsem náhradní díl,ale nenašel. Čím bych je mohl nahradit. Na vzhledu nezáleží. Jde jen o to aby voda nešplíchala ven. Napadl mě novodur,ale ten nikdo neohýbá. Plech nevím co by dělal. Nenapadá Vás prosím něco. Dík.
1x
Plexisklo ze sklenářství dle rozměrů a půjde i za tepla ohnout...ale bude to vypadat strašně!
0x
Ak to ma 30 rokov, tak sanca zohnat nahradu je nula. Urcite je to cele opotrebovane, vyhodte to a kupte nove.
Este by to slo opravit Jabraka stylom, z kusu hlinikoveho plechu vysky okolo 10 cm ohnut rovnaky obluk, ako tam bol a naskrutkovat na to hore povodne kolieska a dole podlahove PVC na sposob zavesu. Vyhody : bude to hnusne a zle to bude tesnit ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.