Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větrací šachta komínu

Od: petrkonicek odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, spadla mi vodováha do větrací šachty komínu, při jeho stavbě, je to velký problém? Komín bourat se mi nechce. Díky za odpověď!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liburena
hodnocení

2x

Jestli je kovová, asi by stačilo spustit silný magnet na šňůře...jinak i s ní asi nebude mít vliv na funkci...))

petrkonicek
hodnocení

Ano, je to kovová váha 40cm, jde mi spíš o to, jestli by třeba ten plastový konec popřípadě plast s bublinkou nemohl začít hořet, přece jen je to hned za šamotovou vložkou a 3cm skelné vaty! Děkuji za info :)

Na hliníkovou kovovou vodováhu magnet asi účinkovat nebude.

hodnocení

2x

Pokud Vám nejde o tu vodováhu, tak bych to neřešil. Plasty na vodováze určitě hořet nebudou a i kdyby k tomu nějakým zázrakem došlo, je to nepatrné množství těžko hořlavého materiálu a nikde v jejich blízkosti nic dalšího hořlavého není.

Magnetem hliníkovou vodováhu teda určitě nevytáhnete *smich*

hodnocení

0x

Vůbec žádný problém. Koupíte si novou vodováhu, uvaříte si kávu a budete se radovat, že jste první (možná) který má v komíně zabudovanou vodováhu.

Na funkci komínu to nebude mít vliv. S plasty se nic nestane, páč tam určitě nebude teplota nad 50°C.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]