Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení IP kamery

Od: deda® odpovědí: 9 změna:

dobrý den,

prosím nevíte někdo jak tuto IP kameru nastavit, aby poslala na mobil zpravu o narušení prostoru? Nebo je to možné poue z NVR zařízením? Stáhl jsem již dva ovládací programy a nedaří se rozchodit alarm na mobil..

děkuji

Nastavení IP kamery
Nastavení IP kamery #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
To má sim kartu nebo účet u mobilního operátora?
hodnocení

ted je zkousim doma jen na aplikaci v mobiliu, ale jinak budou pripojeny na NVR recorder a na Wifi, jedná se o zabezpečení chaty.

jirib
A jak by jste si to tou sms-kou představoval?

hodnocení

0x

Co jsem četl v návodu, tak jde jen odeslat upozornění na email

8. Nastavení detekce pohybu a upozornění na e-mail

slkamery.cz/...

hodnocení

tak po dlouhém zkoušení se povedlo nastavit a skutečně posílá upozornění na mobil od aplikace.

hodnocení

0x

Pokud umí maill, tak ten lze u některých operátorů přesměrovat na SMS - mám to tak u O2.

jirib
Popište smlouvu s O2 operátorem,tedy paušál nebo nějaká registrace nebo internet od 02?
Každá sms je zpoplatněná,aby vás nepřekvapilo několik poplachů za noc,ale tohle tato kamera neumí...

Mám paušál u O2 už asi 20 let a vždy to fungovalo a nikde se nic nenastavovalo. Email se prostě pošle na adresu 00420xxxxxxxxx@sms.cz.o2.com . Někde jsem četll, že už to není automaticky, ale musí se něco někde nastavit. Ostatní operátoři to měli podobně.

hodnocení

tak po dlouhém zkoušení se povedlo nastavit a skutečně posílá upozornění na mobil od aplikace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]