Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace ABB midi handsfree interkomu

Od: nikolap odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, prosím o pomoc se zapojením interkomu v panelovem byte. Koupila jsem si novy - pristroj a mam potize se zapojenim.
Prikladam foto puvodniho zapojeni (bílé - fungovalo) a nevím jak zapojit nové (černé). Prikladam foto dratku, kdyby mi nekdo poradil jakou barvu zapojit do a1 a b1 a zbytek…
Dekuji

Instalace ABB midi handsfree interkomu
Instalace ABB midi handsfree interkomu #2
Instalace ABB midi handsfree interkomu #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pročtěte příspěvky
poradte.cz/...
Na poradně jich je více poslední roky... Nevím sice typ starého a nového DT, ale mám dojem, že původní je pro analogový rozvod 4+n a nový digitální pro dvoudrátové zapojení.
Poptejte správu vašeho paneláku a zajistěte si opravu "odborníkem"na DT, jinak vás to může stát i "pár korun"za váš zásah do společné části domu.
doplněno 29.10.23 18:46: Jednoznačně vrátit zpět nový DT a postupovat tak, jak radím výše. Nebo si ho nechat a zaplatit rekonstrukci pro celý vchod.

To bylo první, co mě napadlo - analog vs digital, je v pasti...

nikolap
hodnocení

Puvodni - Urmet 1150/1
Nový- Busch Jaeger Welcome 83210-AP 681
Myslíte, že tedy vrátit nově koupený interkom?
:(
nikolap
hodnocení

hodnocení

0x
A jak vite, ze Vami zakoupeny interkom bude fungovat na instalovanem systemu? Nebude lepsi kontaktovat spravce domu a zjistit si vice info?

mnd®
hodnocení

0x

Se to tady poslední dobou nějak množí ty výměny DT.Je ten nový DT uveden jako náhrada za ten starý,nebo jste jen koupila co se líbilo?

Typ starého a typ nového sem dáte?

Zatím je tady foto jen zapojení čtyř vodičů pak fotka sedmi vodičů a něco A1 a B1.Dejte aspoň víc info.On ne každý DT jde použít a jen přepojit.I u univerzálního se píše,že lze použít u většiny zapojení - takže taky ne vždy.

nikolap
hodnocení

Uplne uprimne jsem sla a koupila co se mi libilo, prosim neukamenujte me :D
Puvodni - Urmet 1150/1
Nový- Busch Jaeger Welcome 83210-AP 681
Děkuji za pomoc
Podívejte výše na doplnění mé odpovědi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]