Nejste přihlášen/a.
Ahoj přátelé, chtěla bych se zeptat, zda existuje nějaká www stránka, kde se lidé dělí o zkušenosti s řemeslníky, konkrétně malíři pokojů. Něco na způsob znamylekar.cz, akorát o tomto povolání. Potřebuji rychle sehnat kvalitního malíře. Popřípadě má-li někdo z Vás zkušenost s dobrým malířem v Plzni, přivítám doporučení Děkuji, Claire
Většina normálních lidí si maluje doma sama. Byl by to takový problém se toho zhostit osobně?
Na to jsem se neptala. Jestli Vy umíte vymalovat tak, aby zeď nebyla flekatá, tak prosím, ale já klidně přiznám, že si na to zjednám řemeslníka. Peníze na to mám...
Peníze nejsou všechno. Zaplatit to budete muset, ale otázka je jaká bude ta kvalita od malíře. Já jsem si taky dal vymalovat, peníze na to taky měl, ale v polovině jsem ho musel vyhodit, vše předělat a jakiá to byla potom makačka to škrábat. Od té doby si maluji sám a je to super. S dnešními moderními barvami to není takový problém. Malíř už mě práh nepřekročí.
dobry den urcite znam dva z Plzne akorat kam vam mam napsat cislo na ne? urcite bych se jich popta jak jsou na tom casove ale jestl jde o byt tak by to i o vkendu slo skoda ze sem si toho nevsiml driv zrovna tady byl u me na navsteve nebo mi napsite vnitrni postou vase ciso a ja vam zavolam a nebo poslu cislo jestli tedy jeste chcete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.