Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je skříň napadená?

Od: ametymka odpovědí: 4 změna:
Zdravím, zdá se vám podle fotek, že je dřevo něčím napadené?
Našla jsem si na internetu skříň, ale s pánem je mizerná komunikace. Na otázku jestli je něčím napadená nebo má jiné vady mi poslal fotky. Toť vše.
Podle fotek mi předek přijde v pořádku, ale ty záda se mi moc nezdají. Co myslíte?

Je skříň napadená?
Je skříň napadená? #2
Je skříň napadená? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

huds
hodnocení

0x
Skříň mi připadá rozklížená, záda by určitě neměla mít po stranách škvíry, kterými bude takto prosvítat. Jestli je to žluté vzadu plíseň, barva či jinej sajrajt, nebo jestli jsou ty dírky červotoč z těch fotek nejde úplně poznat. Pokud to pán nepopsal ani na doplňují dotaz, může něco skrývat nebo je prostě jen líný. Jestli tohle opravdu tak chcete, i když nevím, co na tom vidíte, tak si asi dojeďte na osobní prohlídku. Jinak můžete být poté překvapená.

nov
hodnocení

0x

Ta je zralá na rozštípání.

hodnocení

0x
To žlutý jsou exkrementy od červotoče.
Ta skříň má hodnotu palivového dřeva, je to tovární výroba proto nemá přidanou hodnotu.
Jednodušší a levnější je vyrobit novou než starou renovovat.

ametymka
hodnocení

0x
Bezva, moc děkuju.
Ona má právě krásně vyřezávané čelo, proto mě zaujala.
Mám jí trochu z ruky, cestu bych obětovala, kdyby bylo jisté že je v pořádku…takhle jí tedy přenechám někomu jinému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]