Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musí být v zehličce voda?

Od: zehlic odpovědí: 10 změna:
Dobrý denn, Nezničí se žehlička když v ní není voda, lze žehlit bez vody?
doplněno 28.10.23 12:39: zehlicky.heureka.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli máte napařovačku, tak můžete zvolit bud napařování silné, slabé nebo žádné. Nemusíte tam mít vodu, ale jen když zvolíte žehlení bez napařování. To si volím takovou páčkou, posunu ji na potřebný symbol.

zehlic
hodnocení

Je to nová moderní napařovací žehlička Philips dst 3020
zehlicky.heureka.cz/...

No pěkná, ta musí žehlit sama.;)

hodnocení

0x

Mně známé žehličky vodu nepotřebují. I ty napařovací, když voda dojde tak se žehlí klidně dál. Čudlík tam sice je, ale ten ba naopak vodu zastavuje, nepřepíná nějaký jiný režim žehličky.

28.10.23 16:04

*zmateny*

zehlic
hodnocení

Ano pane Daníčku,též sdílím Váš názor, chtěla jsem se ujistit.
Čím více vody, tím méně páry.
Konečně rozumný názor *palec*

hujer
hodnocení

0x

No a já jsem do žehličky nalil vodu a ona mi shořela! Lepší je to bez vody.

hujere, hujere, kam jste tu vodu nalil?

hodnocení

0x

Potřeba vody není, ale já ji tam mám, i když napařování nepoužívám. Stane se, že udělám šlic a stačí pšouk a je napraveno.

janacek
hodnocení

0x

Já tam vodu nemám.I tu nádobku na vodu jsem odmontoval.Používám tu žehličku na nažehlování lamino pásek na nábytek.

pro babkazov: pšouk udělám i bez žehličky :-D a to klidně i několikrá za den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]