Nejste přihlášen/a.
Mám automatickou pračku Gorenje.Po vyprání mám zastavený přívod vody,zásuvku na prášek pootevřený a pračku pootevřenou.Za nějakou dobu jsem zjistil,že v pračce se objevila z ničeho nic voda a pračka samovolně se zapla a vodu vyčerpala.Kde je chyba?
Kde je chyba?
Do pračky se může voda dostat přes napouštěcí hadici - říkáš že přívod vody máš zastavený, takže tudy ne.
Dále se může dostat voda do pračky z odpadu - což je jediná možnost (když vyloučím, že někdo jiný tam tu vodu nalije).
Takže musíš zkontrolovat a najít problém v tvém připojení pračky na odpadní potrubí.
A pokud se ti nelíbí, že pračka začne sama odčerpávat vodu, tak pračku vypni z elektrické zásuvky. Tím se pračka nezapne pro odčerpání vody a když se buben naplní, tak ti voda přeteče přes otevřené dvířka nebo přes přepad bubnu a ty budeš minimálně vytírat podlahu a možná taky platit vytopení sousedů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.