Ahoj. Měl jsem natahovat silikonovou omítku. Ve čtvrtek jsem natřel podkladní penetrací.. A dnes mi volal řemeslník,že si zlomil nohu.Tak že to necháme na jaro.. Chtěl jsem se zeptat jak dlougo to vydrži natřený.jestli budu muset na jaře znova natírat.. Je to zeď na garáži.takže to nemusí super kvalita.jenom aby se to nezacalo loupat.. Omítka by měla vydržet když nezmrzne..podle jeho slov.. Dik.
Penetrace se provádí maximálně jen pár dnů před taháním barvy, takže ano asi to budete muset na jaře opět penetrovat nebo najít jiného kdoumí natahovat a točit-popř budete natahovat a někdo Vám to stočí!
Jinak barvu opravdu do tepla po zmrznutí je pak KO. Odkud jste a jak velká plocha?
Je to cca30.m2. Ja na to nespěchám jenom že jsem to natřel a teď nic.. Jinak jsem z praha východ.. Barvu si dám do baraku oto strach nemám. Jenom teda budu muset znova natřít.
No těch 30m2 by se dalo zvládnoit i v jedné osobě,sám jsem takto dělal kamarádovi celý mobilheim. Naštěstí počasí přálo, nikde to nezaschlo takže vše šlo zatočit . ale v minulosti v práci mne kolega honil honem, honem a sám pak nestíhal točit a flek asi 1m2 zatočil skrze přeschnutí špatně, naštěstí to bylo ve 3p a dobrý odstín , že to není moc vidět. A to bylo prosím v prosinci mezi svátky a kvaltovalo se, teploty byly nad 2°v noci, přes den se vyšplhali až nad deset!
jinak pokud byste bydle blíže, tak do max 100km , pomohl bych ale jste dál...sorry.
omitka
Děkuji za nabídku. Hold to dodělám na jaře.ono se to nepos..e. Jenom jsem vyhodil kbelík penetrace.. Aspon to bude kvalitně napuštěný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.