Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrovlnka trouba

Od: skubanek® odpovědí: 12 změna:
Dobrý den , mám dotaz může stát něco lehkého na mikrovlnce. Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Pokud na horní části krytu nejsou odvětrávací otvory, nebo pokud je nezakryjete, tak klidně můžete.

hodnocení

2x

Určitě, mám na ní stolní kalendář již roky, někdy i menší květináč.

hodnocení

2x

Nevím *nevi*, ale takhle vypadá moje mikrovlnka už cca 15 let a zatím se jí nic zvláštního nestalo. *frajer*

Akorát nedávno praskla žárovka, ale to s tou zátěží asi nesouvisí. *zmateny*

Mikrovlnka trouba
nov

Nic ve zlém, až na ten prach dobrý *smich*

Já mám na mikrovlnce stolní kalendář a květináč. :)

Prach neotírám, je to starý víno, tak je zaprášený ;).

Nově dodaná flaška (vpravo dole) zaprášená zatím není.

nov

Jasně, je aspoň archivní...včetně Brandy.;)

@magdon šikovný sklípek hned po ruce *smich* Já na ni mám květináč s velkým zmijovcem, maminka na ní má velkou ošatku s mlskami. Dříve na ní byl kalendář.

hodnocení

1x

Kromě jiných krámů mám na ní příruční zásobu rýže - asi tak 5-0 kg - teda podle toho, jak ji ubírám (rýži kupuju po 20kg pytlích a nevydrží zase až tak dlouho ...).

To samé jsem měl s minulou mikrovlnkou, asi 10 let, než ji manželka čímsi zevnitř vyzkratovala ...

Takže ano, cokoli lehkého (i těžšího), co nebude zakrývat větrací otvory.

liska5
hodnocení

0x

Kluk dal do MW trouby s miskou i kovovou lžičku s dřevěným koncem. Ocel způsobila ve mžiku divoké zajiskření /hliník to nedělá/ a to dřevěné držátko se nafouklo a zčernalo.

hodnocení

0x
My máme na mikrovlnce kávovar na kapsle (neuznávám to, ale co s ženskýma..) a vedle ještě stojí tyčový držák na velkou roli papírových útěrek (na základnu jsem mu přišrouboval magnety, manželce furt padal.)

hodnocení

0x

Kromě větracích otvorů vzadu, mám na MT trvale postavený proutěný tác, velikosti Mt a na něm všechno pečivo, vč šišky chleba a to už skoro 40 let.

...a to Vám ten chleba za ty roky ještě neztvrdnul? *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]