Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se da sehnat tenhle hranol?

Od: hranoltramek odpovědí: 6 změna:

Tady v Hornbachu stoji 8x8x300 cm hranol daleko vic hornbach.cz/... (silena cena)

Nez v Deku stoji 10x10x400cm hranol (333 s dph s mirnou slevou), tedy vyrazne vic materialu, ale mam za ukol udelat projek z 8cm.

To je presne 6896 vs 16180 Kc bez DPH za m3 smrkoveho dreva.

Viete o necem - kde lze brat levnejsi 8x8 tramky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Třeba na pile. Víkendu jsem na pile kupoval tři trámy 12x12, dlouhý čtyři metry, k tomu ještě hezký dvoják, co ležel u klád a platil jsem 1500 korun českých.

hodnocení

4x

Vždycky kupuji na pile. Důležité rozhodnout se, zda sušený nebo nesušený...

To jsem si kdysi myslel taky.Prošel jsem 3 pily v okolí a bohužel - jedou pro své stálé velkoodběratele

hranoltramek
hodnocení

Tak aspoň řekněte vaši cenu za kubík, ať si to mohu srovnat...

Ono asi je fakt že tyhle menší trámky budou mít spíš řetězce než pily, ty mají spíše nad 10

Proč myslíš, že menší trámky budou mít řetězce? Kde je shání?

hodnocení

0x
Na pile jsou určitě lepší ceny (i když u nás za poslední 3 roky zdražení cca 100 %), ale zase člověk musí vzít, co mají. Takže když má člověk "svůj" projekt v hlavě, tak si ho přepočítá, být vázaný papírem může být horší.
Další nevýhodou může být, že na pilu si většinou musíte přijet v pracovní dobu, tedy třeba 7..14, což pro mě znamená brát si dovolenou.
Ostatně pily mají ceník na netu taky vyvěšený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]