Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytlačovací pistole

Od: milis® odpovědí: 8 změna:

Proč se mi při vytlačování silikonu i akrylu tube vyhne do boku a celý se to kroutí?

Díky

Vytlačovací pistole

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

17x
Protože je to nejlevnější šunt z tenkého plechu? Jen tipuju. Já takovou oddělal na první tubě.
Pak jsem koupil "trochu lepší" asi za trojnásobek ceny a slouží už několik let.
Jinak bych zkontroloval, jestli je ta vytlačovací tyč rovná a na jejím konci je ten talířek správně nasazený a utažený.
Není co dodat. Vše je již řečeno.

Přesná a výstižná odpověď, pane kolego , dávám body. Toto je opravdu paskvil z plechu síly jako na konzervě. Pokud tazatel chce něco, co je použitelné , je třeba koupit bytelnější vercajk Já už dlouho používám něco takového

tsbohemia.cz/...

a nic se nekroutí *smich*

hodnocení

2x

Tyhle šmejdy z tenkého plechu jsou na nic. Také mi nepřežila ani jednu tubu mamuta. Doporučuji pistoly na sáčky zmíněnou víše, která je celouzavřená a tuba nemá kam utíkat. Kdysi zakoupena v Lidlu v akci a slouží už několik let.

hodnocení

0x

Používám tohle a tohle... Vydrží i mamuta. Ta druhá je na sáčky, ale dávám tam tuby a je fakt nesmrtelná...

doplněno 14.10.23 19:50:

No jo, Krtku, zrovna u tebe nepředpokládám, že to bude rukama...;). Asi se nepokoušíš plechovou pistolí protlačit zaschlého mamuta, že ne? Docela často měním na kartuších špičky za náhradní. Tu sáčkovou jsi zkusil?

doplněno 16.10.23 07:35:

*smich2*Karma je sviňa... Včera večer jsem zlomil páku na té sáčkové. Katem byl mamut, rok prošlej...:(

krtek6

já už jich použil x...aj já jsem tu měl kdysi dotaz na pistol...a bez ohledu na kvalitu a cenu...to dělalo taky.

el
Mám stejnou jako Berger, vytlačila toho hodně a vydrží nesmysl.
Akorát mi kvůli přepákování do sily nevyhovuje na silikonováni, když dělám kouty v jednom tahu např. u skel.

hodnocení

0x

To už máš lepší vytlačit to vařechou tvl...*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vytlačovací pistole

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]