Protože je to nejlevnější šunt z tenkého plechu? Jen tipuju. Já takovou oddělal na první tubě. Pak jsem koupil "trochu lepší" asi za trojnásobek ceny a slouží už několik let. Jinak bych zkontroloval, jestli je ta vytlačovací tyč rovná a na jejím konci je ten talířek správně nasazený a utažený.
Přesná a výstižná odpověď, pane kolego , dávám body. Toto je opravdu paskvil z plechu síly jako na konzervě. Pokud tazatel chce něco, co je použitelné , je třeba koupit bytelnější vercajk Já už dlouho používám něco takového
Tyhle šmejdy z tenkého plechu jsou na nic. Také mi nepřežila ani jednu tubu mamuta. Doporučuji pistoly na sáčky zmíněnou víše, která je celouzavřená a tuba nemá kam utíkat. Kdysi zakoupena v Lidlu v akci a slouží už několik let.
Používám tohle a tohle... Vydrží i mamuta. Ta druhá je na sáčky, ale dávám tam tuby a je fakt nesmrtelná...
doplněno 14.10.23 19:50:
No jo, Krtku, zrovna u tebe nepředpokládám, že to bude rukama.... Asi se nepokoušíš plechovou pistolí protlačit zaschlého mamuta, že ne? Docela často měním na kartuších špičky za náhradní. Tu sáčkovou jsi zkusil?
doplněno 16.10.23 07:35:
Karma je sviňa... Včera večer jsem zlomil páku na té sáčkové. Katem byl mamut, rok prošlej...
já už jich použil x...aj já jsem tu měl kdysi dotaz na pistol...a bez ohledu na kvalitu a cenu...to dělalo taky.
el
Mám stejnou jako Berger, vytlačila toho hodně a vydrží nesmysl. Akorát mi kvůli přepákování do sily nevyhovuje na silikonováni, když dělám kouty v jednom tahu např. u skel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.