Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbourání vchodu

Od: petrkuba odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, vlastním barák,ke kterému je kdysi dávno přistavěny vchod. Jedná se o nudly cca 2x6 metrů. Přístavek se bohužel propadá a mám obavy,aby jednou nespadnul. Potřebuji poradit,co vše je potřeba ke zbourání. Mám na mysli povolení apod. Po zbourání bych na místě chtěl postavit venkovní schodiště s přístřeškem . Děkuji za pomoc. Petr

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Kdo se moc ptá, míč se dozví. Já bych se u takovéhle prkotiny vůbec na nic neptal a konal.
Úřad ti nepomůže, jen bude házet klacky pod nohy.

hodnocení

3x

Pokud jde o přistavěný "vchod", především se podívejte do katastru, zda je tam zanesen. Pokud ne, zbourejte ho bez jakýchkoli okolků. Pokud ano, nebudete bourat, ale opravovat/rekonstruovat. Pak bude nejlépe zeptat se na příslušném Stavebním úřadu co po vás budou chtít. Přestože Stavební zákon je jeden, požadavky stavebních úřadů se často diametrálně liší.

hodnocení

3x

V rámci ochrany vašeho duševního zdraví a pohůdky se úřadům vyhněte... Ten přístřešek prostě padá anebo lépe už spadl a Vy ho jen nouzově opravte. Já takhle opravil komplet střechu...

jirib
hodnocení

0x
Ohlášení,rekonstrukce,projekt...pokuď se mění vzhled domu...
Více vám řeknou na stavebním úřadě.

id
hodnocení

0x
Přístřešku pomožte do dezolátního stavu a vyfoťte. Pak zbourejte a stavte něco nového bez úřadu. Mnohokrát je jednodušší dodatečně po udání získat povolení jak před stavbou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]