Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit chybu myčky E5 bez servisního technika

Od: happya odpovědí: 6 změna:
Dobrý den myčka Philco mi hlásí chybu E5 je to přetečení.. dala jsem špatnou tabletu.. vytvořilo se příliš moc pěny, která tekla z myčky ven.. dá se nějak restartovat? Nechce se mi Volar Servis.. děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je potřeba sundat kryt, ze spodku myčky dostat vodu pryč (naklonit, vytřít...) a pořádně vysušit.

Vše samozřejmě s odpojenou elektřinou a raději i vodou.

hodnocení

0x

Stalo se mi něco podobného, mně prdla hadička, také přetečení, potopa všude...

Musíte vysušit, vybrat vodu, já ji musela nechat několik dní, než vyschla a přestala hlásit chybu a podařilo se spustil program.

Se servisem určitě počkejte, mně to poradil opravář po telefonu a měl pravdu.

hodnocení

0x
Nejspíš se dostala voda do plováku, takže zkuste naklonit myčku, aby vytekla pryč.

hodnocení

0x

T není chyba myčky ale Vaše ! Příště dejte správnou tabletu.Za chyby se platí!:-D

A rada ja kde?

Jsem toho názoru ,že stačí 3 odpovědi.Většinou se některé jenom opakují,Nejsem z těch co se snaží získat nejvíce bodů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]