Nejste přihlášen/a.
Mám vestavnou troubu Whirpool, Type FXZM6, Mod AKP 742 IX.
Dolní topné tělěso odešlo už po druhé během asi 5 roků. Při první opravě opravář řekl, že se to stává dost často. Nevím jestli tím myslel daný typ nebo obecně vestavné trouby.
Jaké máte zkušenosti s vestavnými troubami?
Jakou troubu mám koupit?
Kúpte nové teleso a naučte sa ho meniť je asi najlepšia rada. Na všetkom sa šetrí a teleso nie je nadimenzované na takú teplotu aká je tam. Keďže sa moderným trendom kvôli vraj oleju stekajúcemu dole začala špirála montovať pod plech,tak nedochádza až ku takému ochladzovaniu špirály ako keby bola nad plechom rúry a prehrieva sa a tým pádom aj odchádza teleso skôr. V minulosti čo boli jednotlivé rúry a mali výhrevné telesa po obvode rúry boli inak navrhnuté,bolo ich viac a s nižším príkonom. Ak by ste tu špirálu preložili do vnútra rúry,tak by to teleso vydržalo možno celú životnosť rúry.
Kupte levnější na Allegru, je to vše stejné, china.. akorát se liší ceny. Větší výběr tady, originál díl má označení 481010375734, ale nenašel jsem ho; všude píší ORIGINÁL NÁHRADA... totiž ani tady si nejsem jist, jestli je to originál výroba
Ještě doplním o servis Whirpool výrobků...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.