Dobrý den, chtěl jsem se zeptat.. půjčil jsem si tepovač KÄRCHER Puzzi 10/1 a chtěl jsem s ním čistit umělou kožešinu.. jako plyš až skoro :D Lze do tohoto tepovače použít prací prášek ale tekutý samozřejmě.. nebo musím opravdu nějaký ten přípravek od Karcher? A popřípadě ty přípravky od Karcher nepoškodí tu umělou kožešinu? Děkuji moc!
Nevím co to je za výraz "tekutý prášek", když existují tekuté přípravky pro tento účel. Stačí dodržet vlastnosti, které má originální přípravek. Důležité je zjistit, jaký je postup čištění zmíněného materiálu.
alobercz
Myslím jako tekutý prací prášek jako je třeba Ariel, Persil a tak :D jestli to lze do toho použít aby to přístroj nepoškodilo..
Co je tekuté, není prášek, to vám řekne i školní dítě. Moje odpověď je dost jasná, použitý přípravek musí mít vlastnosti jako originál. Ale zda je vhodný pro daný materiál, to si musíte zjistit. Na každém přípravku je napsáno jaký je účel použití.
halamus
Prostě nechce sypký prací gel, ale tekutý prací prášek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.