Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám 2 zdroje topení plynovej a na dřevo. Plynovej kotel funkční vracečka se normálně vrací teplá.
U krbovek mě jde pouze teplá privodní a zpátečka je stále studenná radiatory jsou teplé vsude.
Mám 2 větve jednu kratkou a pak delší na krátké jsem dal pouze na 1 cirkulaci pod termostatickou hlavicou. delší na maximalní 7. problém usuzuji v nastavení trojcestného ventilu. viz foto.
děkuji za pomoc
= jestli nepochopil - toto dělal kokot a doporučuju celý to předělat.
Ventil pod termostatem tam být nesmí, vyspádování blbě, 3c ventil "lepší jak drátem do voka" ale jinak naprosto nevhodný (a stejná funkce šla udělat jednoduchým bypasem za 200,- Káčé), otázka jeho zapojení/ nastavení.
Dochlazovací smyčka je? Pokud ne tak další prů..ová věc.
Milý Kubo, to je na místní hledání problému, ošaháváním, kde je teplo, kde méně, a kudy kam teče...
Kubo, děkuji za pochvalu, ale fakt to chce ošahávat...
Pomůžete mi,,,,,velice rád, ale to byste musel být z okolí.
Jinak je mi divné, že "Čerpadlo jsem zapojil na vracečce šipka jde ke kotli směrem dolů", to se musí zjistit, proč to čerpadlo nestáhne vodu, když je všude teplá trubka, tak někde musí být studená...
Ale to je fakt na chození kolem trubek..Někde je něcoi zavřeného, co nepustí teplou vodu do čerpadla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.