Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
Potřebuji nějak zaizolovat prostor za dveřmi na půdu, na chodbě je v zimě 21-23 stupňů, ale na půdě na třetím schodu mi začíná mrznout voda, dost dveřmi táhne a dostávají zabrat. Půda je zateplená na podlaze, takže teplota na ní je opravdu pomalu jako venku.
Lepení polystyrenu na dveře mi nepřijde jako správné řešení. Nejjednodušší a možná účinné by byla tlustá deka blízko za dveřmi. Případně mě napadlo jako efektivní udělat z UW profilu a SDK meziprostor, kdy by na druhém/třetím schodu byly shrnovací dveře, vím že ty rozhodně izolační nejsou, ale třeba v kombinaci s dekou za nim, nebo případně, kdy bych dal do meziprostoru polystyren volně (v zimě se na půdu moc nechodí a šel by snadno dat pryč). Přikládám foto
Normální dveře nejsou možné kvůli schodům.
diky za názor
6x
Fotka i obrázek výborné, řešil bych to podobně, ale místo shrnovacích dveří bych dal dělané, zateplené, dvoukřídlové dveře.
Ale nevidím rozměry, jen odhaduji.
Pokud se budou dělat na zakázku, což asi bude nutné, tak nechat udělat dveře vyšší. Ocení se při chůzi z půdy dolů.
2x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.