Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit WC sedátko

Od: martinak odpovědí: 12 změna:

Hezký večer, poradil by mi prosím někdo, kde se dá koupit WC sedátko celé z masivu? Prostě z opravdového dřeva, žádný odýhovaný papír nebo lisované pilny. Nemůžu nic najít. Děkuji, M.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nsp
hodnocení

8x

Novaservis dělá i z masivu. Třeba model Novaservis Prestige WC/DUB2 od 679,-.

Z popisu firmy: V našem sortimentu si můžete vybrat WC sedátka z masivního dřeva, dýhovaného dřeva, MDF, plastu a Polyresinu.

martinak
hodnocení

Můžeš dát odkaz? Na stránkách výrobce novaservis.cz nabízí pouze:

MDF
Dýhované MGF
Duroplast
Dýhované dřevo (což i piliny jsou dřevo)

Tady si určitě nějaké vyberete.- Taky mám celodřevěná.

biano.cz/...

halamus
hodnocení

5x

Kde se dá koupit, nevím, ale v trulhářství budou za takovou zakázku rádi. Kolik by taková věc stála, netuším, ale nic levného to nebude. Ale jako zákazník si budete most vybrat materiál, povrchovou úpavu...

re4zon
hodnocení

2x
Bambusove jsem koupil v bauhausu.
martinak
hodnocení

To ale není ze dřeva, je to odýhovaný MDF materiál.

Píšou tam i dřevo.

re4zon
Tak se priste radsi neptej. Pisou u toho pravy bambus, vypada to jako bambus, tezke je to jako bambus, ale martinak vi s jistotou, ze je to mdf.
martinak
hodnocení

Asi chodíš do lepšího Bauhausu, v tom našem měli jen odýované MDF.

PS: Tak hlavně, že víš jak je těžký bambus, to je velmi užitečná informace při výběru pravého bambusu.

re4zon
Kdybys umel pouzivat webovy prohlizec tak jako blbe kecat, podival by ses na web bauhausu a videl, ze tam maji jak mdf, tak pravy bambus. Stejne jako tam maji jina z masivu, napriklad novaservis, jak pise nekdo jiny. Ale ty budes jeden z tech, co by chteli ne poradit, ale najit, prinest, namotovat a nejlip zadarmo. A ne, nevim kolik vazi bambus, ale vzit si je obe do ruky a porovnat i hmotnost jsem v tom bauhausu kupodivu zvladnul.

hodnocení

0x

Pokud myslíte masiv z jediného kusu dřeva ,při rozměrech cca 60 x 40 cm zajděte na pilu a sežeňte si "koláč" z dubového dřeva , pak někoho šikovného s motorovou pilou.. jsou machři sochaři co s motorovkou zvládnou úžasné věci .Jen si myslím, že cena bude odpovídající originalitě

doplněno 08.10.23 08:51:

smrkové by bylo řádově levnějěí ale při špatné povrchové úpravě může pouštět třísky

Vzhledem k tvaru, rozměrům a prostředí kde je sedátko umístěno bude masiv z jednoho kusu dřeva standardní kvality poněkud problematický. Když už by se nějaký kutil do výroby pustil /není to nic složitého a náročného na vybavení dílny/, chtělo by to ale použít princip nějaké "sesazenky", spárovky, aby to něco vydrželo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]