Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo pračku SNAIGE?

Od: brunecova® odpovědí: 14 změna:

Zakoupila jsem si novou automatickou pračku Snaigé SN 644T. Pokud jí někdo máte,jste s ní spokojení? Ještě jsem v ní neprala. Pere dobře?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Já jenom nechápu smysl této otázky. Máte ji už koupenou. Neřeknu, kdyby jste se teprv rozhodovala, ale takhle? K čemu vám bude když vám někdo napíše, že je špatná? *bzum*

doplněno 20.05.10 15:15:

No ale pokud si vezmu parametry

Pračka Perfekt Snaigé SN 644T (5kg,600ot)
. Automatická pračka
. 600 ot. / Min.
. energetická třída A (0,95 kW / h)
. účinnost praní A
. 1 - 5 kg prádla
. nastavení teploty
. program: rychlé praní, ecoprogram
. 12 pracích programů + 3 dodatečně funkce
. automatické regulování Množství vody
. spotřeba vody 43 litrů
. úhel otevírání dvířek - doširoka (120 °)
. průměr dvířek 30 cm
. rozměry (vx š xh) 85 x 59,6 x 51 cm
. dětský zámek
Tak mě by se nelíbila energetická třída, dnes jsou A++, ale hlavně mě děsí otáčky. 600ot/min, vždyť to prádlo bude skoro mokré. Já jemné prádlo ždímu na 800, ale u ostatního si to nedovedu představit jinak než s 1200 otáčkami.

hodnocení

1x

Já myslel že je to značka bot od vietnamců...*smich*

raadek*
Snaige nebo take Perfekt je Litevska znacka. Mame desatym rokem lednicku Perfekt s kompresorem Elektrolux. Nemyslim si, ze by to byla spatna znacka. Jestli pouzivaji kvalitni komponenty, tak me vubec nevadi, ze ostatni pouzite materialy pochazi z Litvy a ne z Ciny. Pracka bude urcite prat dobre. Spise zalezi na tom, jak dlouho vydrzi. R.
hodnocení

Měla jsem pračku WHIRLPOOL. Nebyla jsem s ní spokojená,hned po 3 měsících tekla. Špatně prala a máchala,prací prášky používám jen kvalitní. Stála mně 12000 tisíc,proto jsem se teď rozhodla pro neznačkovou a budu doufat,že bude lepší. 600 otáček mi stačí. Děkuji za odpověď.

Pračky dnes perou špatně proto, protože se tabulkově sráží hodnoty vody a energie tak nizko jak jen to lze...ted si vemte že pračka má vymáchat cca 5kg prádla v 5-8 litrech vody, nemožné, a když vidím 43 litrů bude to váceméně to samé..anebo moožna bude lepší pocit..

hodnocení

Problém také vidím v nízké spotřebě vody, máte pravdu. Dnes se bohužel už jiné nevyrábí. Musela jsem dávat opakované máchání,tak jakápak úspora vody. Minulá pračka měla tak nízkou spotřebu vody,že při praní se prádlo pralo jakoby bez vody. Volila jsem levnější pračku proto,že opravy jsou levnější a kdyby oprava měla být cenově přibližně stejná,jako nová,tak si opět koupím novou a nebolelo by mě to tolik.

hodnocení

0x

zřejmě tazatelka vybírala hlavně podle ceny přístroje . . . . první krok nesprávným směrem. *plac*Pračky jedině osvědčené značky . . má to vůbec záruku . . .? není to na kliku . .? :-P

cyril*

Z jakého důvodu ohrnujete nos nad něčím, co jste nikdy neviděl a neznáte?

no Cyrile vydím, že se asi vyznáte. Pračku se 600 ot/min. mají moji rodiče (skoro důchodci) a jmenuje se Tatramat a jej jí cca 20let. Nyní se běžně prodávají pračky s 1200ot. min a prádlo vyjmuté je téměř suché resp je suché. Naopak po 600 ot. je dosti mokré. Navíc třída A. :(

Ještě podle typu ten tatramat nemusí mít těch moderních 600 ale původních 330 ot/min a taky se žilo s vyždímaným prádlem :D

Dvam do kuppy pračku za 40 tis a ta má dokonce 1800 otáček.A světe div se po vyndání je to i skoro suché a ;)i skoro vyžehlené,tedy pokud vám na hadrech nevadí tvar bubnu a obtisk dírek..

pradlek
hodnocení

0x

Těch 600ot. je málo.Budete potřebovat odstředivku. 600 otáček je málo i na 10ti kylovou průmyslovku a to má větší průměr bubnu.

marenka*
hodnocení

0x

Jo a teď po mnoha odpovědích jsme u toho, co jsem podotkla jako první. K čemu názory, když má paní pračku doma? Copak zvýší otáčky? Jestli nemá zahradu, nebo bude pod mrakem, bude řešit že jí prádlo schne dva dny ať chce nebo ne. Já si koupila pračku, ohromnou novinku, pere výborně, opravdu, ani nelhali s programem ruční praní, nebo peřiny. No ale desingn. Zcela nový, závratný. Původně stála 35 000,-, to právě kvůli designu. Za 2 měsíce stála 20 000,-, a já ji sehnala v akci za 12000,-. No nekupte to! *frajer* Jenže. Ta závratná designová novinka je to, že má dole velký šuplík. Je to luxusní, do šuplíku se vejde jak velký prášek, tak ručníky, mám uklizeno, nemusím se k ní ohýbat, ale nějaký blbec s prominutím nedomyslel těžiště. Díky zvedlému těžišti, šuplíku dole, s sebou někdy pračka tak mlátí, až hrůza. Takže přerovnávám a přerovnávám. Až půjdou ložiska do věčných lovišť, tak už tohle nikdy!

A peníze? Fakt stačí koukat. Zrovna nedávno jsem viděla pračku Elektrolux, parádní parametry, spotřeba a všechno okolo, zlevněnou ze 14 000,- na 8 000,-.;)

Toto není mířeno na žádnou přesně určenou osobu.

Ze 14 na 8 tomu snad nemůže věřit ani naivní člověk...

Ti co dělají "marketing" to jsou opravdu bedny..lidi to žerou i s navijákem prutem i tím co chytá..prostě mazec.

raadek*
Kupoval jsem mikrovlnku, ktera je uz tretim rokem ve velike sleve a pritom stoji porad ty samy penize. Tech sestiset otacek se bat nemusite aspon v pradle zbude vice avivaze a nebude tak pomackane. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]