Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
stavím koupelnu v rámci rekonstrukce RD. Rád bych se zeptal k zavěšenému WC typu geberit. Příčka, na kterou mísa přijde, není úplně v nejlepší stavu (štorcka). Jestli jsem to pochopil správně, tak jsou různé druhy WC systému tohoto tipu - pro zazdění, pro sádrokarton... Kdybych nechtěl zatěžovat příčku, tak bych asi měl použít typ pro sádrokarton, kde konstrukce jen nevisí, ale opírá se o zem, je to tak?
A ještě jeden dotaz – záleží na tom, kde bude příprava na odpad. Každopádně bude při zemi v místě té zazděné konstrukce, ale rád bych ho udělal z boku při podlaze. Ptám se proto, že jsem slyšel, že geberit nesplachuje úplně spolehlivě, tak abych neudělal něco špatně v přípravě.
Děkuji.
Použij Geberit Duofix...je to kompletní jeklovej rám, kterej se přišroubuje ke 3 stěnám a podlaze...pak se to oplácá sádrokartonem nebo přizdí...
idei.cz/... přesně takhle... stěna stěna stěna podlaha
Pokud chceš mít problémy s WC, tak si ho tam dej. Tvé rozhodnutí. Každý vidí tu krásu, jak to vypadá, ale opravovat to nikdo moc nechce. Není do toho vidět pořádně, ale to poznáš sám.
Petrovic - je zajímavé, proč jsem je tedy musel chodit opravovat? Když se to musí opravovat jen tím malým otvorem na tlačítka. To jsi asi nedělal ve vekym, co? Něco jinýho si to opravovat doma a něco u zákazníka a natahovat čas jde špatně.
Nedelal ve velkem? Ja ho doma za 12 let neopravoval nikdy! A v praci to udrzbari taky skoro vubec neopravuji. Proto si ja osobne myslim, ze to jsou dobre zachody. U me na patre kde mam kancl, mame taky svuj zachod. Rikame mu privat. Nikdy jsem si nevsiml ze by se tam neco resilo a opravovalo nebo byl mimo provoz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.