Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěná čísla popisná

Od: zanna* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, opět vkládám důvěru ve vaší pomoc.Kamarádka shání jako svatební dar číslo popisné celé ze dřeva. Ne tabulku a na ní číslo napsané ale přímo vyřezané číslice. Prý to už tři týdny nemůže sehnat (prý mají jen smaltované nebo umělé). Kde by se toto dalo sehnat, víte někdo? Tvrdí,že truhláři to udělat nechtějí protože to pro ně prý není kšeft.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Já mám pocit, že jsem to viděla v OBI *nevi*

jabraka*
hodnocení

0x

Můj strejda si kdysi dělal informační tabulku sice ne s čísly ale nápisem na prkýnku vyřezáním písmen lupenkovou pilkou a nalepením na prkénk.Po nalakování vznikla směrová tabule,která by se ti určitě k baráku hodila.Je to směr,jak si tuto věc vyrobit sám.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]