Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace zašpinění povrchu

Od: pavlina96 odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, chci se poradit, zda nemáte zkušenost s náhlým zašpiněním plastových povrchů a věcí šedočerným povlakem. Objeví se náhle ze dne na den u věcí, které byly naprosto čisté. Jedná se o šedočerný povlak připomínající například prach od sazí nebo nějakou plíseň. Objeví se jednou za čas na par věcech, které jsou například i nově koupené a čerstvě rozbalené. Nyní jsem tento povlak objevila z ničeho nic na nové dětské židličce, novém plastovém koši na prádlo a na novém dětském nádobí. Usazuje se to pouze na plastu. Jde to hůře umýt. Nevim, kam se obrátit, abych zjistila, čím se tento povlak vytváří. Děkuji za odpověď.
Identifikace zašpinění povrchu
Identifikace zašpinění povrchu #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Na nových plastových dílech to bývá z výroby, mám pocit, že jsem kdysi zjistil, že to je nějaká vosková emulze, kterou nastříkaji nejdřív do formy před tlakovým litím plastu aby to šlo dobře ven a blbě hotový výrobek opláchnou, tak to na něm zůstane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]