Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dělal jsem si trochu pořádek v dílně, což zahrnovalo trochu roztřídit i hřebíky a vruty. Pořídil jsem si na stěnu závěsný plastový organizér Kistenberg na plastové krabičky, ale není to ono. Stejně se mi nejvíc líbí 2 typy boxů, viz obrázek. Nedokážu ale nikde vygooglit, kdy by se daly sehnat prázdné. Nemáte někdo tip? Díky.
Ješté poznámka - ten hranatý kbelík z obrázku má rozměry 13 x 11 x 8 cm. Vevnitř je dokonce odnímatená přepážka, která dokáže obsah rozdělit na čtvrtiny. Nikde jsem takovy kbelík nevygooglil. Vypadá to, že tenhle konkrétní si sama vyrábí nebo nechá vyrábět filrma Connex (Německo?). Škoda, s tím uchem a víčkem by to byl ideální úložný box.
Zdravím, abych to nějak uzavřel.
Našel jsem prodejce, který prodává přesně ten samý kbelík (1080 ml)
(48,60 Kč / 10ks + víčka zvlášť) . Mají i menší 580 ml, i ty se hodí.
Tatáž firma má i čtvercové kbelíky
(59,80 Kč / ks + víčka zvlášť). Není to ten jako na obrázku (nemá přepážky, ucho ohebné), ale hodí se.
Menší už nemají, nicměně podle adresy na obalu to asi berou od poláků z www.plastsystem.net. Ti mají v nabídce kromě toho i ještě menší kulate kbelíky 420 ml, ale ne k prodeji.
Vše zde uvedené jsem vyzkoušel, objednal (i větší kbelík kulatý 5700 ml). Ceny za hubičku. Napostá spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.