Nejste přihlášen/a.
Když nám vyměnili okna, v kuchyni se mi začala na okně srážet voda a tekla až na parapet, kde dovedla zmrznout. Reklamovala jsem velice vehementně. Přijeli chlapíci, rám vyndali a zjistili, že mezi rám a zeď nedali polystyrén jako izolaci. Sice mi zaprasili kuchyň, ale od té doby se voda na okně nesráží a já mám klid. Ta oprava stála za to. Není to sklem, ale "tepalným mostem". Špatnou izolací rámu od zdi.
No, já si se zvlhčovačem, nejsem jistá. Jako provizorim, na pár dní, proč ne? Ale aby mi jel celou zimu, tož to bych, asi, špatně nesla. Kupte si vlhkoměr, u Vietnamců za cca 100kč, jsou docela přesné a hoktrolujte. V železářství a v domácích potřebách od 500 výše.
Omlouvám se. Odvlhčovače, ne zvlhčovače!
Já jsem strašný rapl a nějaké provizoria z duše nenávidím. Kdysi, v paneláku praskaly kouty a pod parapetem foukalo. Všechny rohy a kouty jsem vysekala, to co vypadlo jsem kladívkem rozbila, prosila a přidala sádru a disperzi a sáčkem od mlíka, s ustřihnutým rohem, jsem natlačila do všech spár. Před tím jsem pusou naprskala vodu. Všech 8 dlouhých rohú. Teď už bych nemohla, ale já, za svoji osobu bych to pod dveřmi a prahem vysekala, nafoukala bych tam izolační pěnu a sádrou s disperzí, vyspravila. A věřím, že byl by klid. Bych to uděla tak. Já, matinko!
Odvlhčovač je v tomto případě asi dobrý nápad, ovšem při dnešních cenách elektřiny se to prodraží, nehledě na hluk. Nešlo by na okna něco dočasně instalovat tak, aby srážející se voda nestékala kam nemá? Pak vám jako odvlhčovač bude fungovat upravené okno, a to zdarma. A samozřejmě problematická místa na stěnách ošetřit přípravkem proti plísni s dlouhodobým účinkem (Detastop).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.