Nejste přihlášen/a.
Sušička vlhkost sbírá do svého zásobníku. Ten pak vyleješ do odpadu sám. Vytáhneš takovou kazetu.
Možná jsou i sušičky přímo s hadicí do odpadu. Já znam tu se zásobníkem.
Normálně lidi mají sušičku položenou na pračce s bočním plněním.
Takovou věž.
Sušením prádla v bytě bez sušičky si koledujete o problémy s plísní, hlavně v zimě při omezeném větrání.. Sušička má šuplík na vodu, který se prostě po cca dvou sušeních vytáhne a vyleje. Některé pak mají možnost připojení i na odpad, ale využívat to nemusíte. Já vodu ze sušičky používám místo destilky do žehličky.
Ano, i my máme sušku, je to určitě užitečná záležitost. Nicméně do ložnice bych to fakt nechtěl - ne kvůli kondenzované vodě, ten šuplík není vůbec problém. Ale upřímně bych nechtěl v ložnici takový zdroj jemného prachu, který bych potom šlukoval celou dobu spánku. Pro představu přikládám foto, jak vypadají útroby sušky AEG - tedy žádný lowcost , po nějakém roce provozu. To fakt v ložnici nepotřebuji
Mám také obě možnosti. Stejně po každém sušení je potřeba vyčistit filtr, drobných částeček textilu je spousta a filtr ucpou. A při té příležitosti vezmu do koupelny i šuplík s vodou. Jen tak, pro zajímavost, z cích ze dvou postelí byl 1,9l vody, při ždímání 1.200 otáčkách.
Můžu poradit? Pohledejte si model, který se vám líbí a na Heureka.cz se podívejte po nejlevnějším prodejci a když najdete akci, pak můžete ušetřit někoik tisíc. Mi, tu mou Bosch, pochválil servismal, který současně instaloval i pračku stejné značky. Pravil, že tahle značka + Miele je nejspolehlivější. A našla jsem v akci, nebyla o nic dražší, než jiné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.