Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plno much v kuchyni

Od: dohnivak odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, mám dotaz, v kuchyni v 1. patře se rojí mouchy, je jich tam mraky, nevím, zda přiletěly z venku, nebo vylezly z děr někde, zatím je to poprvé co se to stalo, tak je vyženu ven a zítra zkusím nechat okna zavřená, abych věděla odkud se berou, v rod. domě to je, nejvíc v kuchyni,tam je teplo,okna na západ,dík,d

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, ptejte se kočky, jestli nepřinesla domů nějakou mrtvolu myši nebo ptáčka a neschovala za nábytkem, kde se rozkládá a mouchy se tam nyní množí. U nás jsou mouchy ještě venku a do bytu hromadně nelétají. Zdravím!
doplněno 27.09.23 10:08: dohnivak - "kolik višní, tolik třešní." Pardon, mělo to být "kolik zápachu, tolik much."
doplněno 28.09.23 11:05: dohnivak - asi jsou jen dvě možnosti. Buď do bytu mouchy někudy nalétávají nebo se v bytě/domě na něčem (pro člověka) nehezkém množí.
dohnivak
hodnocení

kočka je domácí, ven nechodí, ani neví co to je myš, uvidím dnes.díky

dohnivak
hodnocení

tak jsme v celém patře nenašli nic, co by mouchy přitahovalo, ani maso,špína,zbytky,výkaly po kočce,myš, vůbec nic, nakonec mne napadlo,že u nás jsou každý rok mouchy na půdě,ale já již zavřela okýnka,dělám to nazimu,ale protože je stále teplo šla jsem tam,půda byla plná much,pustila jsem je ven, myslím si,že prostě mouchy zblbly,zmátlo je počasí,na září je vedro,už se chtěli zazimovat,ale vedrem stále vylézají a jsou na oknech v patře, jenom domněnka,půda je otevřená,uvidíme zítra,díky.

Třeba je v noci přitahuje teplo z baráku.

dohnivak
hodnocení

je to možné, z půdy se dostaly do patra, možná, ale nevím kudy,díky

futra
hodnocení

1x

Pokud máte náhodou stará okna ,tak prolézají skrz škvíry v rámech.Je podzim a oni hledají teplo .Na okna nalepte okenní mucholapku jako to dělám já.Brzo bude plná much.

dohnivak
hodnocení

děkuji, okna máme plastová, dnes jsem otevřela okýnka na půdě, kde jich bylo plno, ano asi hledají teplo, možná vlezly z půdy dopatra,nevím nebo jinudy,d

vibe2*

... možná vlezly z půdy do patra ...

To bude ono - hledejte na půdě něco uhynulého, kam mouchy nakladly vajíčka, vylíhly se larvy, zakuklily - a teď se vykuklily dospělé mouchy ...

pasti.cz/...

dohnivak
hodnocení

ano, budu hledat na půdě něco uhynulého, je pravda, že mouchy jsou tam každý rok, ale ne v patře, to až letos, tak letos tam bude něco uhynulého,tak v tom bordelu dám vědět,d

hodnocení

0x

kup si takovej ten lepící kinofilm. Nachytají se na něj.

prohopo.cz/...

dohnivak
hodnocení

ano, díky, něco jako mucholapka, ale mě zajímá, proč se to děje, když to nikdy nebylo,d

Muchy se velmi snadno přemnoží. Třeba v tlejícím masu či výkalech nakladou červy a pak je všude plno much.

smode2
hodnocení

0x
V kuchyni se to občas někomu stane. Pravděpodobně vám někam za linku zapadlo syrové maso. To je třeba odstranit, nebo se jich nezbavíte.

hodnocení

0x

Nechápu co chcete vědět,když jste si částečně odpověděla sama.;) Musíte zjistit jejich zdroj.

hajimete
hodnocení

0x

To vypadá že je něco přitahuje. Obvykle mouchy přitahují tři věci: mršiny, mrtvá zvířata nebo hovn... nebo nějaké jídlo (v létě jdou typicky po sladkém nevím proč). Nemáte doma zvířata?

dohnivak
hodnocení

ano máme doma kočku a přes noc je tam i pes, kočka má záchod na chodbě, který se čistí, pes přespává jen na noc, nic zkaženého tam není, ale je fakt,že ty mouchy jsou na okně, nejvíc,d

olinl
hodnocení

0x

Pokud nejsou v okně sítě proti hmyzu, tak potom stačí malá mezírka v odpadkovém koši a vyhodit třeba kousek syrového masa.. Vy ale máte domácí mazlíčky, takže maso asi ne.

dohnivak
hodnocení

kočka má granule, konzervu, pes je přes den venku, koš se čistí,záchod taky, nemůže to být počasím, mouchy se chtějí zazimovat,ale stále je teplo,nevím,d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]