Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou postel vybrat?

Od: robertf odpovědí: 8 změna:
Dobrý den jaký rám postele vybrat ať vydrží co nejdéle? Je možné i v OBI koupit něco ze smrkového dřeva a doma to jen sešroubovat vruty? Nějaké desky 15x15 délka 2m . Dneska jsou ty postele z dřevotřísky nebo desek jako OSB (není to OSB jen podobné) a nic to nevydrží. Chci ideálně dvojitou postel něco jako manželské letiště ale bez úložného prostoru.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nábytek z Obi je bída. Pokud to má vydržet, chce to dub, nebo buk montero.cz/...
robertf
hodnocení

Já myslel dřevo, přímo desky a doma třeba jen zkrátit a pak se to sešroubuje vruty.
asd1

Hehe jednoduchá postel za 30k..

Kupit hoblovaný prkna aspoň 30x150 mm, udělat rám s nohama + lišty na rošt a je to z dubu max. za 10k.. Z borovice za 5k i s barvama a nářadím. Za víkend hotový. A jde to i levněji (ale je s tim zas víc práce)

Dřevo v Obi je předražená bída, co tam vídám tak drahý a nestydí se v tom nechat vrtule dobrý tak do kamen...

To Robert - no tak dnes je v módě retro a industrial - takže už jsem viděl postel spočívající ve třech europaletách na sobě. Tam je výdrž zaručena a nemusíte ani moc řezat *smich*

aaa
hodnocení

0x

A to myslíš vážně, že v OBI je to kvalita a co ještě vydrží? *smich2* Vydrží to, pokud to nebudeš používat. a koukat se na to.*frajer* To musíš jít k truhláři a pustit žílou za kvalitu.

krtek6
hodnocení

0x

poste jedině z masivu...a nešetřit...tohle je věc co kupuješ 1x za život

hodnocení

0x
Postel pořádnou, bytelnou. Přeci jen, jsou situace, že tam jen nespíš...
Matraci nechat ušít u čalouníka. Já jsem dával novou minulý týden.

riva
hodnocení

0x

Postele jsem dělal z krokví, které mi zbyly když jsem dělal střechu. Do nich jsem dal polohovatelné lamelové rošty. Do paneláku to není, ale do podkroví vesnického baráku v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]