Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neteče mi studená voda

Od: stone odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

přestala mi téct studená voda ve sprše teplá teče normálně.Je tam zapuštěná baterie potřebuju vědět co by mohlo být špatně popřípadě postup opravy.Díky moc

Neteče mi studená voda

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stiahnite si z internetu montazny navod, musite poznat vyrobcu a typ. Mate tam niekde ventily, ktorymi odstavite vodu len do sprchy? Maju tie ventily filtre? Su filtre ciste?

stone
hodnocení

Filtry jsou čisté výrobce jsem napsaného nikde nenašel.

Tak zatvore vodu a skuste vybrat kartusu von - zvykne to drzat na velkej matici po obvode.

stone
hodnocení

Měla by to byt tady ta.

novaservis.cz/...

stone
hodnocení

Takže mám vyndat jen kartuši nemám zkoušet povolit ty 4srouby po obvodu?

To je len primitivna krabicka, ktora drzi vsetko spolu. Z bokov je privod studenej a teplej vody, hore a dole je potom vystup k sprcham. Dole je kartusa ako v beznej baterii, hore je prepinac. Vyberte kartusu a opatrne pustite studenu vodu, musi striekat z diery von. Ak nie, chyba je mimo sprchy.

Tipujem zavadu na kartusu, to je vymena na 10 minut roboty.

stone
hodnocení

Tak jsem vyndal kartuši a pustil vodu a stříká jen z teplé.Da se to ještě nějak jinak rozebrat
Neteče mi studená voda #2

Cize mate problem inde, nie v tej podomietkovej sprche.Este sa da urobit preplach opacnym smerom : kartusu naspat, paku do polohy "studena", na sprchovu hadicu napojit vodu a niekde inde otvorit ventil, aby to malo kam vytekat.

stone
hodnocení

Opraveno zasekl se zpětný ventilek na vstupu studené vody do baterie.Uz jsem ho nevracel.
Neteče mi studená voda #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]