Různé hořáky mají na aliexpress.com od 11,- Kč a do čech zasílají ... záleží na co to potřebuješ ...
hoi
Přesně to co je na odkazu - to potrebuju, dlouhý hořák 5kW na asfalt/IPU, s páčkou a hadicí se závitem na velkou bombu 10 kg … v Polsku za 290,- Kč Měl jsem to v krátkým provedení a odešla po 10 letech hadice u priruby se ukroutila, oprava se NEVYPLATI… anebo bys našel hadičník W21L na bombu a do hadice 8mm? Kdyby mi to někdo našel na ALI tak super, nevím co tam mám hledat… Ps: V OBI a Bau ten hořák za 800-900,- Kč - jenže se závitem 3/8” na hadici (a ne W21L na láhev) a je nutno dokoupit zbytecny regulator… ten ale není nutný…
kmet
@hoi, nereguluje ten regulátor náhodou tlak? Tak nějak si pamatuju že u velké bomby vždycky byl takový ten placatý regulátor.
Na aukru je podobný peníze, liší se to jen pár korunama...sám jsem ho tam kupoval a už se mi zaplatil..ale pozor...tady je jeden velkej OJEB! tady ta hadice s tím hořákem nejdou na závit od bomby, které jsou běžně dostupné u nás...je tam potřeba speciální redukce s levým závitem...taky jsem ji hledal jak debil po všech čertech...a tady ten žebrák mě přišel aj s poštovným na dobry 300,- ...není to běžně skladový zboží...je tam nějakej ten typ závitu W...
jk
To v odkazu ma W21.8L prevlecnou matici na velkou bombu…. I kdyby tomu tak bylo, a koupil jsi 3/8” koncovku tak prece staci usteihnout a nasadit tento hadicovy natrubek od 78 Kc na Heurece Meva Nátrubek 8 mm s maticí W21,8LH mevatec.cz/... Ean 6934589413613
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.