Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za kolik umíte najít tento hořák, který je v Polsku za 290,-

Od: hoi odpovědí: 10 změna:
allegro.cz/...
V polsku ba slkegru vyjde na 290,- ale nezasila do CZ
Za kolik ten samy najdete v ČR? Aby nebyl o 50% dražší :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoi
hodnocení

Hořák 13758188852 přímo na bombu (10 kg láhev) v Polsku:
allegro.pl/...
Potřebuju dlouhý s velkou tryskou a páčkou, přímo na bombu W21L závit

hodnocení

0x

Různé hořáky mají na aliexpress.com od 11,- Kč a do čech zasílají ... záleží na co to potřebuješ ...

hoi
hodnocení

Přesně to co je na odkazu - to potrebuju, dlouhý hořák 5kW na asfalt/IPU, s páčkou a hadicí se závitem na velkou bombu 10 kg … v Polsku za 290,- Kč
Měl jsem to v krátkým provedení a odešla po 10 letech hadice u priruby se ukroutila, oprava se NEVYPLATI… anebo bys našel hadičník W21L na bombu a do hadice 8mm?
Kdyby mi to někdo našel na ALI tak super, nevím co tam mám hledat…
Ps: V OBI a Bau ten hořák za 800-900,- Kč - jenže se závitem 3/8” na hadici (a ne W21L na láhev) a je nutno dokoupit zbytecny regulator… ten ale není nutný…
kmet

@hoi, nereguluje ten regulátor náhodou tlak? Tak nějak si pamatuju že u velké bomby vždycky byl takový ten placatý regulátor.

Na láhev 10kg PB musí být regulátor pro tento hořák.

jk
Nemusi. A kdyz uz - tak nikoliv klasicky 30mBar, to by nefungovalo, ale specialni 4bar pro vyssi prutok…

který hořák nemusí mít regulátor?

krtek6
hodnocení

0x

Na aukru je podobný peníze, liší se to jen pár korunama...sám jsem ho tam kupoval a už se mi zaplatil..ale pozor...tady je jeden velkej OJEB! tady ta hadice s tím hořákem nejdou na závit od bomby, které jsou běžně dostupné u nás...je tam potřeba speciální redukce s levým závitem...taky jsem ji hledal jak debil po všech čertech...a tady ten žebrák mě přišel aj s poštovným na dobry 300,- ...není to běžně skladový zboží...je tam nějakej ten typ závitu W...

jk
To v odkazu ma W21.8L prevlecnou matici na velkou bombu….
I kdyby tomu tak bylo, a koupil jsi 3/8” koncovku tak prece staci usteihnout a nasadit tento hadicovy natrubek od 78 Kc na Heurece
Meva Nátrubek 8 mm s maticí W21,8LH
mevatec.cz/...
Ean 6934589413613

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]