Dobrý den mám prodlouženou baterii nad vanou kde mám ještě i umyvadlo. Problém je ten že po puštění a vypnutí vody zůstane zhruba tak 0,25-0,5l vody která odejde do kanálu samozřejmě je mi jasné že vždy zůstane nějaká voda v tom prodlouženém ramínku nebo jak se tomu říká (aby to dosáhlo až doprostřed umyvadla) má to 30 cm, vyměnila jsem směšovač vody (koupeno v instalatérských potřebách vyšroubovala jsem to a prodavač našel stejný kus - úplně totožný kromě barvy) i sítka s těsněním jelikož tekly malinko, nic jsem nepoškodila ani nepoškrábala na ytb x videí pro blbce. Zbytek vody se zlepšil možná o ml, vyčistila jsem dosedací plochu v baterii čistou bavlněnou utěrkou, páčka ze směšovače vody šla velmi špatně ven, ručník pomohl i když to šlo ztuha starý nepoškozen a další poslední problém, páčka na starý směšovač vody dosedne v pořádku na nový už ne , je tam stejná výška i vše nevím proč to nejde . Proto mě zajímá 1) Jak zmenšit zbytkovou vodu v ramínku? 2) Jak dostat páčku na směšovač? A baterie je starší zřejmě určitě 5-10let jsem v podnájmu. Všem děkuji za čas a rady.
Vo vytokovej rurke s vnutornym priemerom 15mm dlhej 300mm zostane teoreticky 53 ml vody, co nema vyznam riesit. Ak takto ostane voda v ramienku 10 x denne po dobu jedneho roka, bude to 193 litrov. Ziadna uspora to nebude a nema vyznam sa tym zaoberat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.