Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Budu dělat dřevěnou chatku - boudu na dřevěném základovém rámu, který bude cca 10 cm nad terénem kde bude kamení. Krom impregnace proti hmyzu a houbám bych jej chtěl ošetřit proti vlhkosti, i když nebude na něj svítit slunce ani pršet. Asi bych takto ošetřil i veškerou konstrukci cahtky, která nepůjde vidět. čím nejlépe to natřít za nějaký rozumný peníz? Klidně nějaká lidová tvořivost, na vzhledu záležet nebude. Slyšel jsem o vyjetém oleji, ale to je i podle mě prasárna. Díky.
0x
Vyjetým olejem mám natřené třeba hrubé dělané vnější dveře od sklepa a další ke slepicím. Funguje to, ale moc super ta šedočerná nevypadá. Moc už to nesmrdí, protože na rozdíl od rámu to šisuje slunko, ale špiní to furt.
0x
P.S. Vyjetý olej se používal, ale špatně vsakuje, stéká a vše v okolí od něho umastite.
barvy-na-drevo.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.