Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytéká voda z pračky

Od: radek1 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně pračky Gorenje. Při napouštění vody do bubnu, začne voda samovolně vytékat z odtokové hadice, je to vlastně jen takový průtokáč, takž se nikdy nenaplní buben. Nevím jak tu vodu zastavit? Je tam jenom čerpadlo a to určitě stojí a není tam nic jiného, co by tomu bránilo, aby ta voda nemohla vytéct? Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

tak ji zvedněte

Vytéká voda z pračky

hodnocení

4x

Vytokova hadica je ako vysoko?

hodnocení

3x

"nevím jaktu vodu zastavit". Zvedni tu hadici nad výšku bubnu.*bzum* Pokud si neděláš srandu !

radek1
hodnocení

je na zemi

hodnocení

0x

Jak vysoko máte napojenou hadici do odpadu?

radek1
hodnocení

Děkuji za odpověď, měl jsem ji jen položenou na zemi, tak jsem ji zvednul a zkusím to. Potom dám vědět. Zatím všem moc děkuji za odpověďi.

aaa
hodnocení

0x

Tady někdo nečte návod k zapojení pračka a pak se diví. *smich2* Na co tam jsou na pračce ty úchyty asi? Taky tu pračku sundej na zem z toho podstavce, kde je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]