Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval jsem rozdělit místnost na dvě části,tak jsem to vyřešil ytong-příčkou,která ale není až do stropu,jen do dvou třetin výšky a ještě je v ní otvor pro vstup.Problém je,že jsme ji nijak neukotvili,např. do bočních zdí,ale ještě to chci v místech kontatku s bočními zdmi vyplnit pěnou a z vrchní části udělat něco jako překlad,například z pásoviny a ten zakotvit do bočních stěn.Jen dodávám,že jsme to lepili přímo na betonovou podlahu,na níž ještě přijde betonový potěr kvůli vyrovnání pro pokládku dlažby.
Děkuji moc za rady
dolepil bych zbytek a u stropu bych nechal 1cm mezeru a vyplnil PUR penou. V miste kde je otvor pro zarubne davam 1x nebo 2x jekl 5x2cm resp. 10x2cm dle sirky steny. V prechodech dej perlinu.
Ale já to právě nechci dolepit,je to rozdělení prostoru kuchyň-koupelna,takže z důvodu větrání to nechci mít až do stropu
ja kupuju zaves primy na sdk cd a s tim kotvim vyvrtam diry dozdi hmozdinku a vrut i do ytongu asi jediny vychodisko bude vysekat drazky do zdi a ytongu a dat tam zaves a prisroubovat z obou stran jinak jak pisu ja je davam do praveho uhle se zdi pri zdeni
doplněno 19.05.10 08:20:phstav.cz/... to jsou oni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.