Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval jsem rozdělit místnost na dvě části,tak jsem to vyřešil ytong-příčkou,která ale není až do stropu,jen do dvou třetin výšky a ještě je v ní otvor pro vstup.Problém je,že jsme ji nijak neukotvili,např. do bočních zdí,ale ještě to chci v místech kontatku s bočními zdmi vyplnit pěnou a z vrchní části udělat něco jako překlad,například z pásoviny a ten zakotvit do bočních stěn.Jen dodávám,že jsme to lepili přímo na betonovou podlahu,na níž ještě přijde betonový potěr kvůli vyrovnání pro pokládku dlažby.
Děkuji moc za rady
0x
dolepil bych zbytek a u stropu bych nechal 1cm mezeru a vyplnil PUR penou. V miste kde je otvor pro zarubne davam 1x nebo 2x jekl 5x2cm resp. 10x2cm dle sirky steny. V prechodech dej perlinu.
Ale já to právě nechci dolepit,je to rozdělení prostoru kuchyň-koupelna,takže z důvodu větrání to nechci mít až do stropu
0x
ja kupuju zaves primy na sdk cd a s tim kotvim vyvrtam diry dozdi hmozdinku a vrut i do ytongu asi jediny vychodisko bude vysekat drazky do zdi a ytongu a dat tam zaves a prisroubovat z obou stran jinak jak pisu ja je davam do praveho uhle se zdi pri zdeni
doplněno 19.05.10 08:20:phstav.cz/... to jsou oni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.