Kde koupit náhradní trysku do stříkací pistole na dutiny aut?
Od:jardoodpovědí:8změna:
Dobrý den, koupil jsem si tuto pistoli mlparts.cz/... na stříkání dutin a podvozku. Byla u ní přibalená hadička s tryskou na dutiny. Samotná tryska se mi však šprajcla v dutině a zůstala tam. Nevíte kde bych tu trysku nebo hadičku s tryskou mohl sehnat? Děkuji
V odkazu... Potřebujete poradit s výběrem dílů? +420 722 537 981 Tyto prodejny prodávají váš typ zbozi.cz/... doplněno 18.09.23 21:01: Zkuste u nich poptat "ztracené díly "
Dobrý den,zkusil jsem poptat, ale dodavatel samotnou trysku nedodává, pouze pistoli s příslušenstvím. Nedá se koupit někde třeba v Číně? Našel jsem tam pouze hadičky s tryskama ke sprejům.
Ano asi bude nejlepší si objednat celou tu hadičku i s tryskou, děkuji za typy. Když bych chtěl koupit v Číně, nevíte jak to anglicky nazvat? Vyjíždějí mi pouze hadičky ke spreji. Děkuji
jawacek350
Na Alíku jsem nic nenašel, zkoušel jsem hose nozzle for paint gun a podobně... Zkuste třeba místo paint gun air gun.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.