Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umyvadlová výpust

Od: zuko® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Hledám radu jak vybělit odtokovou výpust v umyvadle bez demontáže .

Umyvadlová výpust

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já mám ve spreji, s pumpičkou belidlo a prostředek proti plísní. Nemá se to drhnout, jen nastříkat a po čase opláchnout. Nastříkám do výpustě umývadla i vany večer a ráno spláchnu. Než jsem tohle objevila, používala jsem prášek na praní, do kterého jsem namočila starý dětský kartáček na zuby.

hodnocení

Děkují za radu.

Použil jsem zubní kartáček ( ten mně nenapadl) prašek na praní,kyselinu citronovou,jedlou sodu,ocet a zubni pastu vzniklou hustší kašičku aby to drželo na tom boku.Za 5 hodin jsem to vydrhnul a splachnul a mřížka uvnitř jako nová.

riva
hodnocení

0x

Hydroxid sodný, např. eva.cz/...

hodnocení

0x
Taky muzete plastovou mrizku vymenit za nerezovou. koupelny-online.cz/...
kenav

Jediné řešeni

hodnocení

To je na ucpany odpad s tím není problém ale mně se jedná oty černé okraje hned pod mřížkou.

riva

Hydroxid odstraní organické nečistoty se kterými přijde do styku a tím se ukáže původní barva. Chce to nasypat, rozpustit a nechat nějakou dobu působit. Vyčištění odpadu je bonus zdarma.

Chlórové prostředky vybělí, ale špína zůstane, jen má bílou barvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]